Ximo Puig en Alzira: «Fabra deu convocar eleccions ja, este pais no aguanta més»

0
450
Ximo Puig durant el mitin

La imputació de l’exdirectora general de RTVV, Lola Jhonson, per un jutjat de Paterna ha estat aprofitat pel secretari genral del PSPV, Ximo Puig per demanar esta nit a Fabra que «convoque eleccions ja, perquè este pais no aguanta més». I ha afegit més argments per demanar la dimissió de l’actual president de la Generalitat; «el 30% d’aurats i un 35% de deute».

Puig ha apostat en Alzira per «potenciar» la indústria agroalimentària i els serveis» i reclamat «un canvi «profund» en les polítiques europees en entendre que «no es tracta de devaluar els salaris». I com a rèplica a Fabra per criticar la seua participació en un mitin del PSC en Tortosa ha deixat clar que «no volem fronteres al Sènia, volem estar junts».

El màxim dirigent socialista valencià ha alçat la veu per dir que Rajoy «ha sigut el president de Govern que menys ha invertit en la Comunitat Valenciana» i ha provocat les riatlles dels assistents al manifestar que «Rajoy i Cañete són antics de collons».

Ábalos:»Vos cobriré de besos sinò voteu a Cañete»

El president provincial del PSPV, José Luis Ábalos també li va repartir estopa al candidat popular, Miguel Arias Cañete i replicant a les declaracions de Rus manifestà davant els aplaudiments de la sala; «sinò voteu a Cañete vos cobriré de besos i abraços».

Ábalos també apostàa per canviar el govern valencià, «s’ha dedicat a repartir dolor» i va agrair l’esforç fet per les agrupacions socialista de la provincia on s’han celebrat «més de 150 mítins».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here