Signes encapçala la protesta socialista de Benifaió contra l’alcaldessa

0
295

El Partit Socialista de Benifaio una de les coses que recordarà sempre d’estes Eleccions Europees 2014 és com EL PARTIT POPULAR de la Sra. ARCIS ens denega la col·locació d’un estand de campanya al mercat municipal per al repartiment de propaganda i programes electorals, aprofitant-se del seu càrrec d’alcaldessa per fer-ho.

Però aquest matí amb el total convenciment de que actuàvem correctament i exercíem un dret reconegut, tot i que la senyora Alcaldessa de tots els veins de Benifaió ens ho havia denegat, ja que sempre s’ha fet manara qui manara i per tots els partics polítics, els Socialistes de Benifaió i Francesc Signes Nuñez, (gràcies Paco) hem eixit al carrer a parlar amb la gent com sempre ho hem fet i escoltar els seus problemes.
Cap censura ens va frenar per fer política de carrer i al poble i nomes esperem que a les pròximes eleccions municipals l’actitud «CAÑETIL» de la Sra. Amparo Arcis (PP) canvie perquè el PSPV-PSOE DE BENIFAIÓ NO HO VA ACCEPTAR NI A TOLERAR, i mes encara quan hem vist als membres del Partit Popular fer campanya pel mercat.

PSPV-PSOE BENIFAIÓ

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here