La 5ª Sueca Outlet obrirà les portes el pròxim divendres

0
379

Arrima’t, amb la col·laboració de les Regidories de Comerç i Turisme, organitza la cinquena edició d’este esdeveniment amb què es pretén donar a conéixer els productes i serveis que oferiran els 25 establiments participants

El saló de plens de l’Ajuntament ha acollit la presentació de la 5a Sueca Outlet Mostra Industrial i de Serveis; una iniciativa que va nàixer en 2010 de la mà d’Arrima’t, Associació de Serveis i Comerç de Sueca, amb la col·laboració i patrocini de les Regidories de Comerç i Turisme, i que té per objectiu potenciar el comerç local i donar eixida, a molt bon preu, a tots els productes i serveis que oferixen els diferents establiments participants. “Estem igual d’il·lusionats que quan vam organitzar la primera edició, i ja van cinc! Vull aprofitar per a anunciar que, esta, serà l’última edició de Sueca Outlet. Pensem que tot ha de tindre un principi i un final, i que este esdeveniment com a tal ha de tancar un cicle. L’any que ve realitzarem altres projectes, altres tipus de fires; perquè la gent continue eixint al carrer i mostrant el que té i pot oferir. La paraula outlet desapareixerà, però la fira com a tal del comerç la continuarem fent d’una altra manera”, en paraules de Tony Landete, president d’Arrima’t.

Una de les novetats que s’introduïxen enguany és la participació de les empreses del Polígon Industrial. A més, la Fira oferirà també serveis de dinars i sopars, amb menús a preus populars, perquè la gent puga realitzar les seues compres amb major facilitat. Per als més menuts s’ha convocat un Concurs de Dibuix, amb la temàtica ‘el comerç local’, en el qual han participat els alumnes de Primària de tots els col·legis de Sueca, el Perelló i Mareny de Barraquetes. Els cinc millors dibuixos seleccionats de cada un dels tres cicles de Primària estaran exposats en el recinte de la Fira perquè els visitants voten pel seu favorit. En cada cicle es concedirà un primer premi de 60 euros, i un segon i un tercer de 20 euros, cada u, per a realitzar compres en els establiments participants.

La regidora de Comerç i Turisme, Manoli Egea, ha tingut paraules de reconeixement cap al treball realitzat per Arrima’t. “Des de la meua Regidoria, Tony sap que compta amb tot el meu suport. Jo sempre he estat, i estaré, al costat del comerç de Sueca, a pesar de les traves que ens imposen. Em produïx molta tristesa que la nova Llei de Règim Local ens lleve la competència per a ajudar al comerç local, ens lleve la possibilitat de subvencionar les empreses, de crear llocs de treball. El govern central no vol, o no té interés, en que recolzem els nostres veïns. Lluitarem perquè això no ens ho lleven perquè, si no, s’afonarà el xicotet comerç, i cal fer tot el que es puga perquè això no ocórrega. Jo et demane Tony, com a representant d’una part del comerç local, que col·labores també per a recuperar el que ja ens han llevat”, ha explicat Egea. Per la seua banda, Landete ha indicat que les conseqüències de l’aplicació d’esta Llei seran nefastes per al comerç. “Si ens retallen d’eixa manera, per exemple esta Fira, o altres projectes futurs, no podrem realitzar-los, perquè ens lleven totes les xicotetes subvencions que necessitem. I encara que l’Ajuntament tinga la voluntat de col·laborar, no els van a deixar fer-ho”, ha afirmat Landete.

Egea ha conclòs la seua intervenció desitjant molta sort a Arrima’t en esta iniciativa, i animant el seu president “que continues lluitant com ho estàs fent pel comerç. També vull animar els ciutadans i ciutadanes a què acudisquen a beneficiar-se dels productes que oferirà la Fira a molt bon preu”. Per la seua banda, Landete ha tingut paraules d’agraïment per a Egea “pel suport de la seua Regidoria, però, sobretot, perquè creu en el comerç de Sueca i s’involucra al màxim en totes les iniciatives que servisquen per a potenciar-lo”; el gerent de l’empresa Sueca Parc, Pablo Parell, per cedir gratuïtament les instal·lacions per a la celebració de la Fira; els treballadors del departament de Serveis de l’Ajuntament; els establiments participants; i totes les persones que treballen des de l’associació Arrima’t perquè estos projectes isquen avant.

La 5a Sueca Outlet Mostra Industrial i de Serveis obrirà les seues portes el divendres 23 de maig, a les 18 hores; encara que la inauguració oficial està prevista per a les 20 hores. Durant tot el cap de setmana, 25 estands mostraran als visitants de Sueca, i d’altres poblacions, una gran oferta empresarial, comercial i de serveis de la ciutat. A més, cada establiment entregarà un obsequi que se sortejarà entre els assistents. Paral·lelament, s’oferiran una sèrie d’activitats i jocs per als més menuts i un servei de transport gratuït, amb un tren turístic que efectuarà parada en l’avinguda Mestre Serrano, el Pavelló Cobert i els Porxets.

L’horari de la Fira serà :el divendres 23, de 18 a 23 hores; el dissabte 24, d’11 a 23 hores; i el diumenge 25, de 11 a 20 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here