Baldoví en Carcaixent:»Votar als grans partits no s’ha traduït en res beneficiós per a la Ribera»

2
358

El diputat de Compromís al Congrés participa en l’acte central de la campanya de les eleccions al Parlament Europeu. I es reuneix amb gent representativa de diferents sectors econòmics i socials de Carcaixent.

Compromís per Carcaixent va celebrar ahir l’acte central de campanya en l’Auditori municipal de les Dominiques amb la presència d’Albert Furió i Reis Gallego, de la candidatura

Baldoví amb Salom a Carcaixent

de Compromís al Parlament Europeu; Paco Salom, portaveu del grup municipal i Joan Baldoví, diputat del Congrés. Davant un auditori ple van explicar les línies principals del programa electoral de la coalició Compromís: Primavera Europea.

Trellat i sentit comú

En el seu discurs, Paco Salom va animar la ciutadania perquè siga valenta i faça realitat el canvi polític a l’Ajuntament. I es va comprometre a treballar per Carcaixent amb trellat i des del sentit comú, cosa que els governs del PP mai han demostrat. I com a exemples de destrellats populars va posar l’aulari inacabat de la Universitat Catòlica i l’enderrocament de l’edifici de Correus.

Paco Salom va anunciar que: “si la ciutadania dóna l’alcaldia a Compromís en la pròxima legislatura, oferirem delegacions a tots els membres de la corporació que vulguen col·laborar. La gestió última i la responsabilitat serà nostra, però no permetrem que es perda cap aportació vàlida per a Carcaixent. Tot aquella persona que vulga treballar per Carcaixent, podrà fer-ho”.

D’altra banda, Joan Baldoví va explicar la seua tasca al Congrés i va justificar la necessitat de tindre una veu valenciana i valencianista a Europa. “Com em deia un veí de Carcaixent aquest matí, necessitem algú que es crega les possibilitats del nostre territori a Europa, Jordi Sebastià és eixa persona, estem segurs”, va afirmar Baldoví. A més, va remarcar que: “votar una opció minoritària pot ser més beneficiosa per als valencians i valencianes que votar PP i PSOE”. Segons el diputat: “la pràctica ens ha demostrat que votar partits grans no es tradueix en res beneficiós per a la Ribera”.

Prèviament, el diputat riberenc s’havia reunit amb gent representant de distints àmbits econòmics i associatius de la ciutat per escoltar, de primera mà, aquelles coses que preocupen i en les quals Compromís pot resultar d’ajuda.

En la reunió es van tractar assumptes tan importants com: el treball tan necessari i, al mateix temps complementari al de les Administracions públiques, que fa el banc d’aliments SOS Carcaixent, la problemàtica de l’aigua per als pobles de la Ribera i la necessitat d’arribar a grans consensos en el tema dels transvasaments del riu Xúquer o el corredor mediterrani, infraestructura que resultaria molt beneficiosa per a la ciutat de Carcaixent, entre molts altres.

Compromís per Carcaixent

2 Comentarios

  1. Sincerament??? No em crec res… simplement perque paco salom du al capdavant de compromis a carcaixent molts anys, i jo, encara estic esperant veure una oposició real…. per a mi, tot paper mullat…!!!!

  2. Hay un dicho muy antiguo que dice:
    » Si no puedes con tu enemigo, únete a él»
    Inequívocamente es la imagen que la gente tiene de todo tu equipo político en la trayectoria de estos últimos años.
    ¿Será el partido de los clones el que nos gobernará en las próximas municipales?
    Les dejo la pregunta………

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here