El PP canvia les comissions de dia per anar al mitin de Fabra segons Més Algemesí

0
328

De manera inaudita i sense precedents el PP d’Algemesí demostra una vegada més que és la institució municipal la que està al servei dels interessos del partit i no el partit qui està per servir a la institució. En la junta de portaveus del 29 d’abril acordarem que les comissions informatives de maig se celebrarien tres el dimecres 21 i tres el dijous 22. No obstant això, el dijous de la setmana passada revérem la primera convocatòria d’una comissió que era per a dimecres i estava convocada per a dijous. El divendres preguntàrem a la Secretària del Sr. Alcalde si, tal com ens havien dit, les comissions anaven a ser totes dijous i el perquè. La contestació fou que sí, i  que era per problemes d’agenda, sense especificar-nos quins eren.

Si es consulta l’agenda oficial de l’ajuntament de hui es pot comprovar que no hi ha actes institucionals programats, però hui ens hem assabentat que aquesta vesprada a les 7.30 és l’acte central de campanya del PP a València, al qual evidentment, tenen ordres d’assistir tots els regidors populars. És indigne canviar l’agenda institucional d’un ajuntament per un acte de partit. Queda clar que no respecten les mínimes normes d’elegància democràtica i que ens consideren a la resta de regidors, no representants de la ciutadania d’Algemesí, sinó simples titelles. Demostren, una vegada més, que per a ells és més important el partit que la institució. I a més ho han fet de la pitjor manera possible, sense donar explicacions. La resta de regidors ja teníem arreglades les nostres agendes amb antelació  i no tenim cap necessitat d’alterar-les per a que ells vagen a fer de claque del Sr Fabra. Com a mínim hagueren pogut preguntar-nos si o demanar-nos permís pel canvi de data. El que han fet és una falta total de respecte envers la resta de regidors i regidores.

Lamentem profundament que el PP i la primera autoritat mantinguen “segrestat” l’ajuntament el qual no és més per a ells més que un instrument al servei del seu partit i no una finalitat en si mateixa. Aquesta decisió sols s’explica per la necessitat desesperada que té el Sr Alcalde de fer punts davant de Fabra i buscar-se una col·locació a partir de maig de 2015. Està ahí per servir al poble i no per a servir-se del poble.

Aquesta decisió és una mostra més del caràcter autoritari i poc democràtic de l’actual govern popular d’Algemesí i no podem més que exigir disculpes públiques per la forma en que se’ns ha tractat.

Josep Bermúdez

Portaveu del grup municipal

MÉS ALGEMESÍ

Arxiu

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here