Alzira publica les bases de la III Mostra de Música i Art de l’Alquerieta

0
368

Esta setmana s’han fet públiques les bases per a participar a les Trobades de l’Alquerieta, III Mostra de Música i Art per la igualtat de dones i hòmens. L’esdeveniment tindrà lloc el dijous 26 de juny al Centre de Participació Ciutadana (CPC) de l’Alquerieta, i comptarà amb una exposició i un recital de música i poesia.

L’objectiu de la Mostra és crear un espai on, per mitjà de diferents expressions artístiques, es reflexione, sensibilitze i reivindique la igualtat de dones i hòmens. Am

Centre de Participació Ciutadana

b la susdita finalitat, des de l’organització es convida a tot el veïnat d’Alzira a presentar les seues creacions en les diferents modalitats existents, participant des d’aquelles persones que s’estan iniciant en algun camp artístic fins a les que s’hi dediquen professionalment.

Les trobades de l’Alquerieta presenten dos novetats respecte a l’edició de l’any passat. D’una banda, s’han ampliat les modalitats amb les que es pot participar: a més de la música, enguany també s’inclouen la pintura i la literatura breu, ja siga poesia o prosa. D’altra, s’ha canviat el caràcter de concurs entre els creadors/ores, optant per una mostra participativa que fomente valors cooperatius i de convivència.

Són fruit del treball conjunt de l’Ajuntament d’Alzira, la Fundació CEPAIM, el Projecte “Un riu de cultures, un riu de salut” i el Grup de Debat per la Igualtat. Totes estes entitats aposten per fomentar mitjançant l’art i la sensibilitat creativa valors com ara la coresponsabilitat en les tasques domèstiques i en les cures, el respecte en les relacions de parella i familiars o la incorporació plena de les dones al mercat de treball.

La regidora d’Acció Social, Chelo Martínez, ha destacat: “Esta mostra sempre ha tingut un gran èxit de participació i assistència i, esperem que, enguany, amb les novetats en quant a la manera de participar, s’unisca molta més gent i ens oferisca el seu art. Anime a tota aquella persona amb inquietuds per la música, la pintura o la literatura a participar d’esta, ja que el més important és la finalitat amb la qual es fa”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here