Plaça Alacant d’Alzira contracta de nou el Germans Parra per fer els monuments

0
379

Iván i Roberto Parra

La direcció de la Falla Plaça d’Alacant seguint el camí de les anteriors direccions, te com a objectiu continuar creixent com a Comissió i continuar passant-ho igual o millor que sempre. Per això, les primeres gestions han estat destinades a este fi.

Ens alegra moltíssim comunicar que els artistes d’enguany són els mateixos que els de l’any passat, els Germans Parra, els quals intentaran repetir els èxits obtinguts en el 2013.
A més, hem firmat un contracte amb la més que guardonada Xaranga “Kriptonita” i ja tenim llogada la espectacular carpa fallera que tinguérem les Falles passades.
També, des de fa uns dies hem tancat el contracte amb els mateixos cuiners dels últims anys, dels que tant contents estem i tant be ens han tractat, els quals ens han comunicat que per a les pròximes Falles ens tenen preparades noves idees culinàries.

D’altra banda esta Comissió anuncia que per al proper dia 21 de Juny celebrarem la tradicional Festa de Sant Joan. La diversió va a estar assegurada des del matí fins ben entrada la nit. Així que us esperem a tots!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here