Els Maristes d’Algemesí guanyen un concurs sobre la prevenció del tabaquisme

0
370

Organitzat pels Departaments de Sanitat “La Ribera-Dr. Peset”, de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, els alumnes de 1r d’ESO del Col·legi Maristes d’Algemesí, han sigut els guanyadors del concurs  “Projecte Educatiu de Prevenció del Tabaquisme”

 El 1er Premi, s’ha concedit amb la màxima puntuació, per unanimitat del jurat, que han valorat la diversitat d’activitats, la interdisciplinarietat i la utilització de les noves tecnologies en la realització del projecte.

Amb aquesta activitat, els alumnes han dut a terme exposicions, treballs, tallers i investigacions sobre els aspectes negatius i perjudicials del tabac.

Professors i alumnes esperen servisca per animar a la gent a no començar a fumar o a deixar de fer-ho.

La lacra del tabaquisme en els joves

L’epidèmia de tabaquisme en els joves entre els 12 i 17 anys i els adults joves entre els 18 i 25 anys d’edat, les causes, els efectes del consum de tabac en la salut i les intervencions per a la prevenció d’eficàcia.

S’ha avançat en la reducció del tabaquisme entre els joves, no obstant això, encara massa joves consumeixen tabac.

El tabaquisme en els joves i adults causa danys immediats i a llarg termini. Un dels efectes en la salut més greus és l’adicció a la nicotina, la qual prolonga el tabaquisme i pot portar a conseqüències greus en la salut. Mentre menys edat tinguen els joves al començar a consumir tabac, tindran major probabilitat de tornar-se addictes al tabac.

Noticies del Col·legi Maristes

.- Admissió d’alumnat d’ESO i Batxillerat: del 26 de maig al 2 de juny 2014

.- Escoleta Maristes

Escola d’Estiu, per al mes de Juliol, amb horari de 9,00 a 14,00 h., per alumnes d’Infantil, Primària i Secundaria.

Activitats: Deure i Manualitats, Anglès, Informàtica, Iniciació de Preparació Física (Secundaria), Jocs i Sports, Piscina.

.- Assemblea General de Apamar

 Es celebrarà en el Saló d’Audiovisuals (edifici principal) del col·legi, el dimecres dia 28, a les 20’30 h.

 Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here