60 joves faran pràctiques a l’Ajuntament de Carcaixent durant l’estiu

2
419

Carcaixent es suma, un any més, al programa «La Dipu te Beca» així durant els mesos de juliol i agost 62 joves majors de 18 anys podran realitzar pràctiques a l’Ajuntament. Els beneficiaris hauran de realitzar un mínim de 20 hores i percebran 500 euros mensuals, dels quals la Diputació de València subvenciona 400 euros i els 100 restants els assumeix l’Ajuntament de Carcaixent.

El termini de presentació de sol·licituds s’inicia hui dia 20 i finalitzarà el 29 de maig. Els estudiants que aspiren a ser destinataris de les beques hauran de presentar la documentació al registre d’entrada de l’Ajuntament de Carcaixent, situat a la Plaça Major, 1. Serà condició necessària estar cursant alguna de les següents ensenyances oficials: Cicles Formatius de Formació Professional o Ensenyaments universitaris Oficials de Grau, Diplomatures, Llicenciatures o màster oficial impartit per les universitats.

L’any passat l’Ajuntament de Carcaixent va rebre 200 sol·licituds per beneficiar-se de la «Dipu te Beca».

“La Dipu te Beca”2014

La Diputació de València ha destinat enguany 3,2 milions d’euros per al programa «La Dipu te Beca» amb el qual es beneficiaran més de 3.000 joves de la província. Als municipis de menys de 3.000 habitants els corresponen quatre beques.

Les localitats d’entre 3.000 i 5.000 habitants acolliran 7 becaris mentre que els municipis d’entre 5.001 i 50.000 habitants rebran una beca per interval de població major de 600 i menys de 700 habitants, igual que les poblacions que tinguen més de 50.001 empadronats.

2 Comentarios

  1. Siento un poco de curiosidad, por saber, el seleccionador o seleccionadores de este equipo por asi llamarlo, que criterios utilizan.
    Ojalá a la hora de seleccionar no mirarán nombre ni apellidos y sólo se fijasen en los méritos personales de cada solicitante, pero sé de antemano que eso en este país es poco más que imposible…….
    ¡Asi nos va……!

  2. Solamente tienes que presentarte, si cumples los requisitos y esperar a ver cómo te evaluan. Por lo que yo tengo entendido, va por puntuaciones y cada cosa está baremada a priori. Por lo que poca trampa ni cartón puede haber en el tema.
    Pero ya te digo, es muy fácil quejarse y no hacer nada para ver qué es lo que ocurre. A lo mejor te sorprendías al ver la gente que entraba que si que cumplía los requisitos, y quizá sobrados.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here