Botella va cobrar 451€ en dietes del quart trimestre de 2013 segons Carles Albert

1
372

En temps d’austeritat i de control de la despesa en el qual camina immers l’Ajuntament de Carcaixent a causa de la mala gestió econòmica del Partit Popular, l’alcaldessa, Lola Botella ha cobrat 451,40€, en concepte de dietes entre el 2 d´Octubre i el 10 de Desembre de 2013 per deu desplaçaments a València i un desplaçament a Catarroja.

Una vegada més, l’alcaldessa de Carcaixent ha cobrat dietes sense aportar cap tiquet justificatiu de la despesa que realitza, la qual cosa ve a corroborar la tesi que utilitza el cobrament de dietes com un sobresou; ja que cada 3 mesos carrega a les arques municipals quantitats ingents de dietes. Aquesta forma de procedir demostra “l ‘amor” que tant professa l’alcaldessa pel seu poble.
“L’alcaldessa està cobrant dues vegades per realitzar el mateix treball, ja que aquestes gestions entren dins de les seues competències com a alcaldessa i ja cobra al voltant de 3.000€ mensuals per açò”. Par a C. Albert l’actitud de l’alcaldessa significa un menyspreu als ciutadans de Carcaixent que estan patint les conseqüències d’aquesta dura crisi econòmica i que veuen com la màxima autoritat municipal malgasta els diners municipals que tanta falta faria per a altres coses. A banda del seus 3.000€ mensuals en 14 pagues, Botella ha cobrat en l´any 2013 al voltant de 2.500€ en dietes.
Aquesta situació, encara sent escandalosa, ha disminuït a causa de les contínues denúncies que s’han realitzat cada vegada que Botella i alguns dels seus regidors han cobrat quantitats importants en concepte de dietes; ja que cal recordar que fins a fa poc, les dietes es cobraven fora de nòmina i en efectiu en la caixa de l’Ajuntament.
C. Albert qüestiona aquest sistema de percepció de dietes que, encara sent legal a causa de la interpretació que es pot fer de la redacció de la base 30 del pressupost municipal; que permet que no siga necessari que s’adjunte justificació o tiquet algun que corrobore el que s’ha dit en les ordres de servei. En aquest aspecte cal recordar que en aquesta legislatura s’ha proposat la modificació d’aquestes bases però l’equip de govern s’ha oposat en les dues vegades que s’ha plantejat davant del ple.
“Serà tot el legal que vulguen,

Lola Botella

puc arribar a entendre que es cobre el quilometratge o que si s’aporta alguna factura de menjar de treball se li pague, però que es cobren 40€ per anar a una reunió sense més, sense justificació alguna NO ho accepte. Ja està bé, davant d’aquests fets no tinc una altra opció de plantar-me i dir prou”.

1 Comentario

  1. Estos políticos no tienen verguenza.
    Si el mundo fuese un huevo, se lo chuparían todo.
    Y luego van vendiendo que todo por el pueblo, si, si.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here