L’alcalde «no sap» com resoldre el problema de la piscina segons Més Algemesí

0
353

A finals del mes de març l’equip de govern ens convocà a una reunió, juntament amb els aleshores encara concessionaris de la piscina, per tal d’informar-nos de la situació existent, i que no oblidem desembocà en el rescat de la concessió. En aquella reunió l’equip de govern es comprometé a mantenir-nos informats i a proporcionar-nos informació sobre les diferents possibilitats i alternatives existents.

Ha passat més de mes i mig i des d’aleshores no hem tingut cap tipus d’informació ni se’ns ha convocat a cap reunió. Potser l’equip de govern, si ho té a punt, ens presente ja una proposta tancada per a la Comissió Informativa de, on ja no hi haurà oportunitat per modificar o negociar res. Tot i que en el plenari demanaren a la resta de partits “lleialtat institucional” sobre el tema, el ben cert és que són ells els que l’han traïda al no implicar a la resta de partits en una qüestió com aquesta.

A hores d’ara desconeixem si l’equip de govern ha optat per continuar amb el model de la concessió, que és el que hi havia i el que ens ha dut on estàvem, o opta per un altre model de gestió directa del servei. Desconeixem també quines són les xifres econòmiques exactes que li costarà al municipi mantenir la piscina oberta. Són moltes les incògnites existents en aquest tema, sobre les quals se’ns va dir que se’ns mantindria informats i no s’ha fet.

El temps corre en contra nostra, ja que l’usuari, per tal de renovar els abonaments, ha de saber el preus de la pròxima temporada i això dependrà de la plica guanyadora. El problema però és que de no aprovar-se el plec de condicions en el plenari del mes de maig, difícilment es podrà resoldre el concurs abans de l’estiu. Tot això sense comptar amb la possibilitat que el concurs es quedara desert, possibilitat que donada la situació del sector no es pot descartar. MÉS ALGEMESÍ lamenta molt el desinterés per dur endavant un procés clar i transparent. Lamentem molt que malgrat les bones paraules d’aquella reunió se’ns haja mantingut completament al marge de la situació i que no se’ns haja preguntat en cap moment la nostra opinió. En cap moment el regidor responsable, el regidor d’Esports, ens ha informat de com estava el tema ni ha sondejat el nostre parer.

MÉS ALGEMESÍ considera que l’equip de govern, a més d’obscurantista, es troba desbordat per la situació i no sap com afrontar-la, però nosaltres tenim clar, que amb independència d’altres aspectes que esperem poder negociar també, allò prudent seria no vincular-se amb una concessió o prestació a llarg termini, ja que d’ací uns anys podem tornar a tenir el mateix problema. MÉS ALGEMESÍ aboga per que el nou contracte siga per poc temps (2 o 4 anys) per tal de veure l’evolució de la qüestió i poder buscar i explorar amb tranquil·litat totes les alternatives possibles quan haja passat la crisi.

Vicent Ramón Garcia

Josep Bermúdez

Portaveu del grup municipal

MÉS ALGEMESÍ

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here