El terreny de joc del Loja principal enemic de la UD Alzira

0
312

El president, Javier Pérez i la plantilla de la UD Alzira s’han quedat este matí «molt despagats» en comprovar el deficient estat de la gespar artificial de l’estadi municipal Medina Lauxa de Loja on a les 9 d’esta nit disputarà l’equip blaugrana l’encontre d’anada d’anada de la primera eliminatòria d’ascens a la 2ª B.

«La gespa del camp és pareguda a la que hi ha al terreny de joc de la gàbia de Venècia on juguen el futbol 8 i el baló hem observat que bota molt», així ho ha manifestat el màxim dirigent blaugrana a Riberaexpress decebut pel deficient estat del camp.

40 aficionats animaran a l’Alzira

Tot i això hi ha un ambient d’optimisme al sí de l’expedició alzirenya formada per huit membres de la directiva i uns 40 aficionats que s’han deplaçat fins la població granadina per animar els jugadors.

«Qué bonic que és açò» li comentava el defensa Ballester durant el desdejuni al president que troba a la plantilla «molt motivada i il.lusionada» en aconseguir l’objectiu que no és altre que passar l’eliminatòria. Pérez és el més caute de tota la directiva davant la porra que han fet respecte al resultat d’este nocturn encontre. Mentre la majoria aposten per una victòria blaugrana igual que el tècnic Dani Ponz, Javier Pérez diu que es conformaria «amb l’empat a un gol».

Jugadors que superen els 187 cm

Segons els mitjans de co

La gespa artificial del Loja és molt deficient

municació de Granada el preparador del CD Loja, Juan Francisco Funes, ha treballat durant la setmana la manera de parar les jugades a baló parat de l’Alzira que conta amb «cinc jugadors que superen els 187 centímetres».

Ponz ha donat la corresponent xerrada tècnica als jugadors poc abans de dinar i no facilitarà la convocatòria ni l’onze titular fins les 19,30 hores, una vegada, ja, en els vestidors de l’estadi municipal de Loja on s’han instal.lat unes grades supletòries per ampliar, fins els 1.500 espectadors, la capacitat del camp de futbol.

Riberaexpress / foto: Ideal.es

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here