La UD Alzira inicia a migdia de hui el viatje a Loja i el retorn a la 2ª B

0
263
L’hotel on vetlaran armes els jugadors

Interior de l’hotel
Gis és un consumat especialista

 La UD Alzira iniciarà a les 14 hores de hui el seu camí cap a la 2ª Divisió B en un autocar que eixirà de La Masia i comença el viatge al complet, amb tots els seus efectius i amb les maletes i mochilles plenes d’il.lusions segons han reconegut dos canterans, José Luis Valiente i Vicent Gisbert que repetixien l’experiència de la temporada pasada.

Dani Ponz farà pujar l’autobús els 18 jugadors de la plantilla per a fer els dos descarts abans del partit previst per a les 9 de la nit del diumenge, una hora que no ha agradat gens a la directiva blaugrana perquè dificulta l’acompanyament dels seguidors. Ahir per la vesprada només hi havien 18 incodicionals apuntats a la iniciativa de la Penya Gent Blaugrana que pretén fer mig centenar de blaugranes per omplir el vehicle.

Objectiu: guanyar

Ponz coneix ben bé un rival » molt ofensiu, ataca amb molt jugadors, que té qualitat», el seus 88 gols en la lliga fa que tinga que cuidar amb detall l’aspecte defensiu al Medina Laxa de Loja on els esperen més d’un miler d’espectadors. El tècnic de Sollana considera que l’eliminatòria «està molt igualada, al 50%», però tot i axiò viatja a la localitat granadina amb un sol objectiu: «guanyar».

Bon humor en la plantilla

El bon humor reinava ahir al sí de la plantilla i fins i tot en l’entrenador durant la última sessió preparatòria celebrada al Suñer Picó. Una sessió acaba amb el llançament de penals per si de cas feren falta per al partit de tornada. El secretari del club, Toni Hernández prenia nota de l’efectivitat dels llançadors i li deia al morenet Fabassou, entre bromes i riatlles, que quedava descartat en fallar els seus llançaments. L’entrenador de porters, Àngel, retava davall els pals als jugadors que, llevat del davanter camerunés, mostraren una gran efectivitat.

L’expedició riberenca soparà ja esta nit em l’hotel Abades Loja situat a les afores de la ciutat on vetlaran armes fins l’hora del partit. Demà diumenge visitaran l’estadi

L’Alzira ja entrena els penals per si de cas

-no entrenaran- per familiaritzar-se amb la gespa i els vestuaris i després d’un passeig pels carrers de Loja escolataran la tàctica i visualitzaran un video per conèixer les virtuts i les mancances del rival que tenen en Juanfran, 23 gols, i Cazorla, 20, la principala amenaça per passar a la segona eliminatòria.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here