Maria Pons, una mestra i músic que dirigirà l’orquestra fallera d’Alzira en el 2015

0
926
Maria Pons amb el seu violongelo
Les 7 candidates a Fallera Major Infantil d’Alzira
Maria amb la seua futura orquestra; Laura, Lorena, Paula i Rebeca
Maria Pons hui en el Museu Faller

Maria Pons Gómez (Alzira,1984), que toca el violongello en la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira i es mestra de música en el col.legi Alcocera de Polinyà de Xúquer, serà la pròxima fallera major d’Alzira en ser la única candidata.

Avalada per la modesta comissió Pare Castells d’on és fallera des de fa 15 anys, va decidir presentar la seua candidatura unes hores després de la cremà de les falles del passat exercici.

Però el seu curriculum és molt més ample perquè els seus estudis en el col.legi Federico Garcia Sanchiz, primer i després en  l’institut, José Mª Parra la catapultaren a fer el Magisteri i estudiar en el Conservatori de Música de València. Domina el violongello i els xiquets i xiquetes que estudien primària en el centre públic de Polinyà.

Ara és la única aspirant a dirigir l’orquestra fallera d’Alzira durant l’exercici 2014-15, després que són pare, José Manuel Pons, el darrer president de Pare Castells l’inoculara, de menuda, la passió per les falles tot i que en aquella época li tinguera pavor al soroll dels coets.

Li agrada viatjar i practicar esports com la natació, la bici i el senderisme, però és confessa futbolera del València CF i segons ha revetlat a Riberaexpress el primer esport que va practicar va ser el futbol.

Maria ja té la se la cort que l’acompanyarà durant  la seua aventura fallera; Marina Gil, de la seua comissió i les falleres de L’Aquenència; Laura Carbonell, Lorena Casterá, Paula Pellicer, Rebeca Pascual i Sara Peris de Sants Patrons que per raons de treball no ha pogut assistir a la presentació de les falleres als mitjans de comunicació.

Pel que fa a les menudes els president de les respectives comissions ho tenen prou més difícil perquè deuran triar entre set serioses aspirants; Claudia Gomis de Caputxins, Tania Oliver de Cantereries, Patricia Burgos i Judith Grau de Camí Nou, Alba Pascual de Les Basses, Àngela Ull d’Ana Sanchis i Valentina Baviera d’El Mercat.

El veredicte del jurat es coneixerà el pròxim 7 de juny al Gran Teatre d’Alzira.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here