L’Amateur del Promeses Sueca es proclama campió i puja a Primera Regional

0
199

Espectacular, grandiós i increïble, adjectius que es queden curts per el que és visqué el diumenge al poliesportiu Antonio Puchades, sempre serà recordat este dia en el qual el C.F. PROMESES després de la victòria front al Pedreguer ens donava el bitllet a la 1a Regional i ficant punt final a una sensacional temporada on els pupils de David Julio han estat ací donant -ho tot fins aconseguir el premi que després de dos anys que té este club això és magnífic i demostra que en jugadors de la teua pròpia escola es poden aconseguir les coses que el proposes i sobretot en futbol.

El camp estava de gom a gom, els xiquets de l’escola estaven esperant als jugadors per fer-los el «pasillo» i donar-los ànims abans del partit.
El C.D. Pedreguer venia com al seté classificat i esperàvem que no ens heu ficaria complicat, ja que no ens jugàven res, però tot el contrari veníen a complicar-nos la vida i a fet que quasi ho aconsegueixen perquè al minut 20 s’avançà al marcador posant-nos un poc nerviosos, però bé més emocionant ens ho ficaren.
El PROMESES com en tota la temporada no donà res per perdut i menys en este partit, i ja abans d’avançar-se, els visitants ja havíem estat bolcats sobre la porteria visitant però sense punteria, i a força de jugar i jugar, tocant-la, en una jugada dins l’àrea ens fan un penal claríssim m40 ,que transforma Jaume de manera tranquil·la i fent justícia al marcador 1-1.
La segona part va ser un calc de la primera, on el PROMESES no va parar de buscar el gol que donara la tranquil·litat però el porter i la defensa del Pedreguer estaven encabotats en donar-nos el dia. Però la insistència, l’orgull i el sentiment, el trauen força d’on ja no queda i este equip li sobra de tot això i com no vingué el 2-1 de Jordi que feia cinc minuts havia entrat al terreny de joc i es desatà la bogeria al camp on l’afició i els xiquets és tornàvem bojos d’alegria de veure que estàvem ahi a un pas i a rengló seguit el 3-1 m84 Josep ja va ser el no va més, ens deixava més tranquils, però encara quedava emoció com en totes les finals i l’arbitre ens pità un penal molt rigorós per mans dins l’àrea al m88 i ja estàvem a punt d’explotar dels nervis però el porter Andrés va parar el tir del jugador visitant i posa punt final al partit i a una temporada que ha sigut molt bona per a l’equip i l’escola.
FELICITAR tots els components de la plantilla, al cos tècnic, delegat, encarregat de material i no podem oblidar a Alan Lena i Felipe Moreno que van ser els que començaren l’equip la temporada passada i a la junta directiva pel treball que fan en l’ombra, a tota l’afició que cada vegada són més i com no als xiquets de l’escola que són el futur per recolçar-nos tota la temporada.

JORNADA 30 GRUP XII DE 2a REGIONAL
C.F. PROMESES SUECA- 3 C.D PEDREGUER-1
ANDRES, SERGIO (FERRAN m70) MANEL, PABLO, CRISTIAN, PABLITO,  (JOSEP m75) DAVID, SERGI, (JORDI m70), JAUME, ALEX, (NANDO CARPIO m60) i DIEGO.
GOLS: 0-1 m27. 1-1 m 40 JAUME ,2-1 m75 JORDI. 3-1 m83 JOSEP
AMUNT PROMESES!!!!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here