Finalitza la Setmana dedicada per Alginet a cuidar la salut

0
303

 

La 1a Fira de la Salut a Alginet ha tractat temes com el càncer colorectal, el tabaquisme, la ingesta de sal, hàbits saludables per mantenir-nos sans i  tenir bona salut, entre d’altres.

 

Dissabte de matí, a la plaça de la Constitució, es va celebrar l’acte que posava punt final a una setmana, organitzada per la Regidoria de Sanitat, plena d’activitats encaminades a informar els assistents de com cuidar la nostra salut.

La setmana començà amb un curs per als cuidadors de persones depenents, una xerrada per previndre el càncer colorectal i un esmorzar saludable. A més es va fer una degustació dels dinars que els nostres majors reben a casa i una oca gegant per previndre el tabaquisme entre els nostres joves.

Dissabte 5 professionals van fer xerrades a la plaça de la Constitució de10 a2 del migdia. La veterinària, Maria Fernanda Bosch, explicà com cuidar bé als nostres animals; el farmacèutic, Juan Bta. Miñana, parlà d’exercici físic com a medicació, efectes beneficiosos i perjudicials, i el diplomat en òptica, Richard Burches, parlà del fracàs escolar associat a la visió.  El taller per a la prevenció per al dolor d’esquena vingué de la mà del Centre de Fisioteràpia Rafa Martínez. I, des de l’ortopèdia, M. Teresa Lozano, parlà de les ajudes i accessibilitat en domicili per a majors i malats.

Amparo Méndez, regidora de Sanitat, explicava que “ha estat una fira que s’ha fet possible gràcies a l’ajuda dels ponents i la gent que ha col·laborat com ara Voluntaris d’Alginet i d’altres que de manera desinteressada han fet possible aquesta setmana d’informació i prevenció”.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here