Concert pedagògic del grup de percussió Pkart Ensemble

0
175

El grup de percussió Pkart Ensemble va agafar les baquetes, el passat divendres a l’Alcúdia   per fer un concert pedagògic als escolars alcudians.

Els alumnes de tercer a quint de primària de l’Alcúdia acudiren a la Casa de la Cultura per tal d’escoltar un concert “un tant peculiar”. Amb un guió estimulant, gran varietat d’instruments de percussió i l’ambient ensinistrat per les llums, els xiquets es deixaren seduir pel món de la percussió.

Seguint el guió del presentador, l’idea d’un viatge pel món es tornava cada volta més propera gràcies al repàs pels diversos ritmes que permetien assaborir les cultures d’alguns països sense alçar-se de la butaca. Els més de 330 assistents estaven entusiasmats.

L’agrupació, dirigida per Toni Molina, ja es tota una experta en concerts d’aquesta índole.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here