Aina Torres de Guadassuar participarà en l’Autonòmic de Matemàtiques

0
280

Aina, l’única riberenca del

Aina Torres

Xúquer del Projecte Estalmat en tota la seua història, un projecte de les Universitats de València, Alacant i Castelló; arriba amb 14 anys, per segona vegada, al Podium de  L’Olimpíada Provincial de Matemàtiques 2014,celebrada a Sueca aquest cap de setmana, acompanyada de 7 xics.

Aina Torres Latorre, de tercer d’ESO de l’IES Guadassuar, es col·loca entre els 8 primers de tercer i quart d’ESO a la Provincial aquest cap de setmana, i anirà a Xest el cap de setmana del 31 de Maig a l’Autonòmica que organitza la Societat Matemàtica Al-khwarizmi del País Valencià.

Compta amb el gran avantatge del seu preparador, l’olímpic Damià Torres Latorre, el seu germà, conegut a tot l’estat.

Aquest guardó es suma al del  dia 23 de maig, quan anirà a Gandia, a l’Aula Magna de la UPV donat que té premi al Cangur. Ha quedat sèptima entre 1200 al País valencià, amb 123,75 punts, una de les 10 millors qualificacions del seu nivell. Ella i el seu germà són els únics riberencs amb premi el 2014 en aquesta competició.

El dia 24, dissabte, es fara la Solemne Cloenda del Curs Estalmat, que aquest any organitza la Universitat d’Alacant, i Aina obtindrà el Diploma del bieni  ESTALMAT expedit pel »Presidente de la Real Academia de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales».

A més, el dia 7 de juny també arreplegarà a Requena el seu Premi a l’Open Matemàtic 2014.

Tres premis que van sumant, i un Diploma Estatal que a La Ribera del Xúquer havia rebut Damià Torres l’any 2011.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here