Jordi Sebastià suspen el mitin de Primavera Europea a Alzira en solidaritat amb el PP

0
349
Sebastià (centre) aplaudix després del minut de silenci

Els assistents han guardat un rigoròs minut de silenci

La coalició a les eleccions europees, «Primavera Europea» a la que pertany Compromís ha suspés l’acte electoral previst per a esta vesprada a Alzira en solidaritzar-se esta plataforma amb el PP davant l’assassinat patit per la presidenta popular i de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco.

Els assistents han guardat un minut de silenci a la Casa de la Cultra d’Alzira, lloc previst per al mitin de Primavera Europea que anava a protagonitzar el candidat que encapçala la llista, Jordi Sebastià, qui havia visitat prèviament el barri de la Vila.

«Ha sigut una notícia demoledora i per això hem decidit suspendre este acte en senyal de dol» ha manifesgtat Sebastià, qui ha afegit que «la violència mai és la solució».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here