Osasuna B, Tenerife B, Badajoz i Pontevedra entre els possibles rivals de la UD Alzira

0
410
Partit Alzira-Badajoz en el Suñer Picó

Davant la condició de subcampió del grup VI a la UD Alzira li correspondrà disputar la primera eliminatòria contra un dels quarts classificats de la resta de 17 grups de la Tercera Divisió.

Entre els rivals cal destacar dos filials; l’Osasuna B i el Tenerife B i clubs de capital de província com els casos del Pontevedra, Ávila i Badajoz CF, a éste últim el va eliminar la temporada pasada el conjunt de Dani Ponz en la segona eliminatòria amb un gol de Gisbert en la tanda de penals. Contrincats amb pedigrí futbolístic com el Terrassa, Ceuta, Basconia i Almansa. I altres més desconeguts per als aficionats riberencs casos, del Traviano, Escobedo, San Sebastián de los Reyes, Loja, Binissalem, Mar Menor, Anguiano i Almudévar.La UD Alzira, davant la seua condició de segon classificat tindrà com a primer rival per a l’ascens un dels quarts classificats dels restants 17 grups de la Tercera Divisió en el sorteig que es celebrarà este dilluns a la seu de la Federació Espanyola de Futbol a Madrid.

Un d’estos equips serà el primer obstacle davant l’objectiu fixat perl president i la directiva blaugrana que no és altre que aconseguir l’ascens a la 2ª divisió B.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here