La UD Alzira s’enfronta hui a La Nucia reforçat amb juvenils i cadets

0
429
Cristian, Joan, David, Joel i Josep

La UD Alzira, amb el subcampionat i el bitllet per a la promoció a la butxaca, disputarà a les 18 hores d’este diumenge un partit de tràmit a La Nucia, tan es així que Dani Ponz reservarà a mitja dotzena de jugadors perquè estiguen completament alliberats de colps i molèsties per al primer partit de la lligueta d’ascens.Fabassou, Valiente, Clausi, David López, Gabri i Vicent Flor són  els jugadors descartats.

Així el tècnic blaugrana ha citat a tres juvenils, el guardamet Cristian Ahulló, i als jugadors David Ríos i Joan Francesc a més del porter del Cadet autonòmic Josep Martínez i del davanter del mateix equip, Joel Rodríguez.

El guardameta del primer equip Joan Castañer farà una prova a última hora en el mateix terreny de joc alacantí i cas de no superar-la seria el juvenil del B, Cristian qui es ficaria davall els pals. Els xavals han entrenat amb molt il.lusió al llarg de la setmana i a bon segur que no desentonaran, sembla que el centrecampista David Ríos és que té més paperetes per eixir de titular en la última jornada del grup VI de la Tercera Divisió contra el conjunt alacantí de La Nucia que tampoc es juga res en este encontre.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here