Les gimnastes del Club Almussafes brillen en la primera fase Interclubs

0
401

Diumenge passat dia 4 de maig, es van donar cita en el pavelló del Port de Sagunt un bon nombre de gimnastes de la nostra província del nivell d’Iniciació, sent moltes d’elles la primera vegada que xafaven un Tapís de competició amb unes grades repletes de públic. Del Club Esportiu Gimnàstica d’Almussafes van prendre part en este Trofeu, 19 gimnastes en els diferents nivells de competició, obtenint totes elles resultats immillorables.

La gimnasta més jove en competició, competint en la categoria Baby, es va alçar amb el triomf pujant al més alt del podi. En la categoria Minibenjamín Individual, la representació del club va ser de dos gimnastes, obtenint ambdós la seua merescuda medalla, empatant en el primer i segon lloc amb les notes més altes d’esta categoria. També en PreBenjamin Individual i després de realitzar uns excel·lents exercicis, les dos gimnastes participants van obtindre dignes posicions, pujant una d’elles a rebre la seua recompensa amb la segona millor puntuació i obtenint la seua companya la quinta millor nota.

Les Alevins del Club també van realitzar uns dignes exercicis, arreplegant una d’elles la preada medalla i obtenint l’altra la sèptima millor nota del campionat en esta categoria.

Per grups, van competir representant al Club de la Ribera quatre trios, un en la categoria prebenjamí i tres en la Minibenjamín. En la primera van realitzar un exercici dinàmic i de gran bellesa, la qual cosa els va donar un quint lloc i en la categoria de les mas peques amb exercicis dignes de gimnastes d’alta competició, van obtindre una primera, tercera i quinta posició.

“Les nostres gimnastes estan demostrant que progressivament i amb l’entrenament apropiat per a tan jóvens esportistes, van adquirint el nivell adequat per a sorprendre gratament en pròximes competicions”, explica el president del club, Modest Sòria. La segona fase d’este Trofeu se celebrarà a finals d’este mateix mes, la qual cosa els donarà la nota final.

D’altra banda, el club es prepara per a este dissabte dia 10 de maig, en el que se celebrarà la fase Provincial del campionat d’Espanya Absolut Individual, Clubs i Autonomies. Este important esdeveniment tindrà lloc en el pavelló de la localitat de Riba-roja on es donaran cita les gimnastes de més alt nivell tant de València com de Castelló. El Club Esportiu Gimnàstica d’Almussafes participarà amb nou dels seus gimnastes, repartides en les categories Aleví, Infantil, Júnior i Senior. L’equip tècnic es desplaçarà a este esdeveniment junt amb els seus gimnastes i un bon numere d’aficionats, la meta del qual serà obtindre el passe per a la Fase Autonòmica que es disputarà el pròxim dia 17, fase prèvia al Campionat d’Espanya, la seu del qual serà la ciutat de Granada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here