Jugadors, tècnics i directius units per l’ascens

La directiva, el cos tècnic i els jugadors de la UD Alzira s’han conjurat esta nit, al voltant d’un sopar, per aconseguir l’ascens a la 2ª Divisió B.

Molts creuen que a la tercera va vençuda després que en los dos últimes temporades els blaugranes es quedaren a les portes de la divisió de bronze. La temporada anterior es quedà a un sol gol, el que li faltà anotar en el camp càntabre del Tropezón.

Vosatros guanyeu que de la resta m’encarregue jo

El president, Javier Pérez, arengà i encorajà la plantilla per aconseguir l’objectiu després de desfer-se en felicitacions i elogis cap a tots i cadacú d’ells, inclòs el tècnic Dani Ponz , els seus ajudants i els responsables de tindre la gespa del Su ñer Picó com si fora un camp de Champions. Pérez va dir que de la resta «m’encarregue jo», referint-se al tema econòmic i segons ha desvetllat a Riberaexpress, amb el regidor d’Esports com a testic «la pròxima setmana m’entrevistaré amb l’alcaldessa Elena Bastidas». amb el regidor d’Esports com a testic

Carrasco sempre troba petroli 

En el sopar celebrat al restaurant Amadeus, on va reinar una gran camaraderia, es trobava també Miguel Carrasco, l’artífex de les tres plantilles que s’han guanyat el dret a  lluitar per l’ascens en les tres últimes temporades. El secret per aconseguir els èxits amb un pressupost dels més modests de la categoria no és altre que conèixer el futbol de la Ribera i les comarques limítrofes, l’experiència i » trobar jugadors joves implicats» ens comenta Carrasco. Tot i no contar amb algunes individualitats com la que hi havien l’any passat el secretari tècnic blaugrana considera que «enguany hi ha un bloc més compacte», però advertix de la dificultat que suposa superar tres eliminatòries.

La identitat del rival, el dilluns

L’Alzira coneixerà el`primer rival el pròxim dilluns per la vesprada en el sorteig que començarà a les 17 hores i que transmetrà en directe l’emissora municipal Alzitra Ràdio. El rival serà un conjunt que s’haja classificat en la quarta posició d’altre grup i el partit de tornada es disputarà en el Suñer Picó, l’últim cap de setmana de maig, que coincideix amb la celebració de les eleccions europees.