Naix amb molta força l’empresa del sector alimentari Productes Antich a Alzira

4
473
Javier Balaguer i Vicent Moya amb la mare de Josep

Vicent Moya és un jove emprenedor d’Alzira que fins ara dirigia una empresa d’aire condicionat i instal.lacions elèctriques i fotovoltaiques. Fa un mesos decidia ampliar la seua tasca emprenedora i provar fortuna en el sector alimentari; naixia així Productes Antich dedicada, principalment, a l’elaboració de mermelades artesanals.

«Gràcia, la meua dona feia una mermelada casolana de tomaca que sempre m’ha agradat molt i així va ser com arrancà este projecte empresarial», comenta Vicent a Riberaexpress, mentre comprova l’èxit de la venda del seu producte a les portes de la Cervesseria Kilauea. La demanda solidària de les mermelades és tal que la modesta infraestructura de la nova empresa no dona coll per atendre la nombrosa demanda.

Productes Antich ha volgut combinar «els sabors tradicionals-comercials amb altre més original» com és el cas de la combinació pinya-vainilla que s’afegix al de tomaca, taronja i fresa. Pel moment «és una inversió modesta», reconeix, en el que estan implicats cinc treballadors i algún col.laborador, però ja estan pensant en «ampliar la instal.lació» i crear una xarxa comercial.

L’èxit de les seues artesanals i naturals mermelades «no tenen res a veure amb les industrials», ha vingut de sobte gràcies a la seua col.laboració solidària amb la falla Albuixarres-Camí Fondo. «Jaime és amic meu -diu Vicent- i fa poc em va exposar la seua idea de recaptar fons per al xiquet Josep Domènech venent les nostres mermelades i no m’ho viag pendar dos vegades», ara no donen coll per atendre als nombrosos punts de venda que coordina, Elena, una activa botiguera i falelra d’esta comissió.

També fabriquen minidosi de mermelades amb els mateixos sabors destinades a hotels, bars i restaurants.

La nova firma oferix altres productes complementaris com el Gin d’Or , una línia de gin tònics que combina, d’una banda amb el «blue» de pomelo i l’anomenat «love» que asseguran és afrodisíac. També conten amb el «Gelée» de cava i or comestible.

Riberaexpress

4 Comentarios

 1. Hola.
  Les nostres felicitacions pel funcionament en les vendes, tal com està el mercat en estos moments. Tindre gent del nostre poble que cree negoci actualment és molt important.
  Esperem continueu amb una línia ascendent de treball i vendes.
  Un aplaudiment.
  Pasqual DV Alzira

 2. Joven y al mismo tiempo seria e innovadora. Es el secreto para que esta empresa empiece a gustar tanto y a todos.
  Enhorabuena y a seguir trabajando.

 3. Desde Productos Antich , agradecemos a tod@s estas muestras de cariño , las cuales nos ayudan a mejorar y a seguir innovando .
  Sin vosotr@s nada de esto hubiera sido posible.
  SIN PRISA PERO SIN PAUSA……………………
  GRACIAS

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here