La ruta turística Entre Comarques es passeja pels arrossars de Sueca

0
268

La Muntanyeta dels Sants va ser, dissabte passat, el punt de partida de la ruta turística “Un passeig per l’arrossar”, proposta per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sueca dins del programa Entre Comarques, una iniciativa consistent en una sèrie de visites turístiques guiades amb l’objectiu de generar turisme actiu i de divulgar, difondre i promocionar tots els recursos turístics de les poblacions participants, com és el cas del nostre municipi. El programa Entre Comarques està organitzat per Riberaturisme, la Mancomunitat de la Ribera Alta, la Mancomunitat de la Ribera Baixa, la Mancomunitat de la Vall d’Albaida i la Vall d’Albaida, amb la col·laboració dels ajuntaments de les comarques de la Ribera Alta, Ribera Baixa i la Vall d’Albaida.

El programa compta amb la participació de 37 municipis que, durant 18 caps de setmana, estan mostrant, a les persones interessades a realitzar estes rutes, la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic amb què compten. El públic assistent pot, així mateix, gaudir també de la rica i variada gastronomia dels municipis participants.

Al voltant de 40 persones van mostrar interés, dissabte passat, per realitzar la ruta “Un passeig per l’arrossar”. En la Muntanyeta dels Sants van ser rebuts per la regidora de Turisme, Manoli Egea, qui els va donar la benvinguda i les gràcies per haver triat el nostre municipi “per a conéixer els nostres bellíssims paisatges naturals i la nostra meravellosa gastronomia. Espere que gaudiu al màxim d’esta visita”. Egea ha afirmat també que “continuaré treballant per a donar a conéixer el nostre municipi fora de les nostres fronteres, el seu ric patrimoni paisatgístic natural, gastronomia, arquitectura… Així mateix, continuaré col·laborant en tots estos projectes i programes que servixen, al mateix temps, per a dinamitzar el comerç i l’hostaleria de Sueca”.

Els participants en la ruta proposada per Sueca dins del programa Entre Comarques van poder visitar, entre altres llocs: els camps d’arròs, l’ermita dels Benissants de la Pedra, la Muntanyeta dels Sants i el seu entorn natural, i l’Ullal de Baldoví.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here