Alginet entrega el Premis 25 d’Abril de narrativa curta en valencià

0
247


El passat dissabte  al teatre Modern, l’alcalde d’Alginet i regidor de cultura, Jesús Boluda, va fer el lliurament del treballs guanyadors al 23 concurs de narrativa. El jurat format per Vicent Simbor, Josep Nogues i Urbà Lozano va valorar les obres presentades per els xiquets i xiquetes d’Alginet.

En la categoria d’alumnes de 3r i 4t de primària el tercer premi va ser per a Joan Clavijo del col·legi Blasco Ibañez, el segon per a Gabriel Marquina del Pepita Greus i el primer per a Marta Gregori del Blasco Ibañez. En la categoria de 5é i 6é de primària, el tercer premi va ser per a Maria González del col·legi Mestre Emilio Luna, el segon per a Javier Suay del Sagrado Corazón de Jesús i el primer per a Arnau Serra del Emilio Luna. Els guanyadors de 1r  i 2n d’eso van ser el tercer per Àlex Monpó del IES Hort de Feliu, el segon per a Paula Terrés i el primer per a l’alumnes del Sagrado Corazón de Jesús, Nicolàs Blasco. En la categoria de 3r, 4rt d’eso i 1r i 2n de batxillerat, el tercer premi va ser per a Enma Sánchez del Sagrado Corazón de Jesús, el segon per a Daniel Blasco de Hort de Feliu i el primer per a Juan José Martos del Sagrado.

L’acte va estar conduit i amenitzat pel grup independent de teatre avant va el carro.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here