Marian de Llano Lerma nova fallera major de la comissió Sant Joan d’Alzira

0
465

La Falla Sant Joan ha presentat este cap de setmana a la nova Fallera Major per al exercici 2014-2015 la senyoreta Marian De Llano Lerma.

Marian és fallera des de l’any 2004 sent una persona molt activa en esta comissió. Els últims anys ha exercit com a Delegada d’Infantils però el darrer exercici ha estat sempre pendent de l’organització i protocol dins del 75 Aniversari de la seua Falla.

Tothom ha acollit amb gran alegria el nomenament donat que Marian conta en la falla amb el seu home, els seus dos fills i una gran quantitat d’amics que segur que gaudiran junt a ella d’un any inoblidable.

Marian serà la representant de la Falla Sant Joan 2014-2015 junt a Vicent Ordaz Hidalgo en el seu primer exercici com a President.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here