Maria Carrasco i Anais Sierra falleres majors de la Sagrada Família d’Alzira

0
695

El passat divendres dia 2 de maig de 2014 van ser proclamades al cassal de la comissió Falla Bda. Sagrada Família d’Alzira les falleres majors per al present exercici 2014/2015. Maria Carrasco i Torres, amb gran trajectòria al món de les falles, fallera des que va nàixer esta comissió, va ser proclamada fallera major per a les falles del 2015. Assegurava sentir-se molt orgullosa i amb moltes ganes que comence el seu any.

D’altra banda, en la comissioneta infantil, Anais Sierra i León, va ser proclamada fallereta major infantil junt amb Iker Carrasco i Ferrer, president infantil per al present exercici. Els dos xiquets són amics del barri, fallers des de menudets, companys de classe i enguany comparteixen el que serà el seu millor any faller. Els dos van comentar estar molt nerviosos però molt contents de l’any que els espera.

Jose Ignacio Ortega i Vecina, continuarà amb el seu segon any al cap de la comissió i espera i anima als fallers a continuar treballant de valent per la nostra festa amb l’harmonia que caracteritza a aquesta comissió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here