L’editorial «El Petit Editor» de Carcaixent és batejada a la Fira del Llibre de València

4
993

El Petit Editor en la Fira de València

David Vidal i Salvador Lauder són dos joves emprenedors culturals de Carcaixent que s’han atrevit a llançar, en estos temps, una editorial que ha rebut esta vesprada el seu bateig de foc a la Fira del Llibre de València.

En els seus tres meso

Salvador Lauder i David Vidal

s de vida han donat a llum tres llibres; dos poemaris; » Recital al palau de gel» de Salvador Lauder i «Caòtica versemblança» de Pepe Alfonso a més de la novel.la de Bàrbara Torres «El verí de la rosa blanca».

Implicació dels autors

«Som una editorial a l’ús, com puga ser qualsevol que cuidem, mimem i busquem la implicació dels autors», comenten a l’alimón David i Salvador en una cèntrica cafeteria d’Alzira a Riberaexpress.

Al petit editor li interessa «la qualitat» i per això ja han fitxat a Doménech Canet, guanyador per dos vegades del Premi Àusias March. «Després de 30 anys de silenci li publicarem l’obra La Blanca doble i les cançons de Kreuzer» manifesten satisfets els dos petits editors carcaixentins que han presentat els tres llibres publicats esta vesprada en la Fira del Llibre de València.

Noves col.leccions

Tots dos, reconeguts rapsodes habituals en les tertúlies literàries de la comarca han signat un acord amb la Societat Coral El Micalet per desenvolupar tots els dimarts distintes activitats en la seu d’esta reconegut entitat cultural.

Com a bons emprenedors no paren i aa hores d’ara preparen dos col.leccions per encetar-les el pròxim mes d’octubre; una juvenil i altra infantil que s’afegirene a les ja obertes com la col.lecció  «Fusell de lletres», de poesia, «Ciutat Oculta» de narrativa i «A Foc» d’assaig i investigació.

Les obres de «El petit editor», la nova editorial de Carcaixent es poden trobar a les principals llibrerires de la Ribera, la Safor i  València.

Riberaexpress

4 Comentarios

 1. Enhorabona pel treball i la valentia.
  Espere que el projecte siga un èxit i, com diuen els majors, per molts anys!

 2. Estic treballant en una història de la que ja tinc més de 60 fulls.
  I paréix, segons tres persones de diferents ámbits, qu’enganxa.
  Os puc dir que hi ha tema para’l dobla i més.
  Si interessa, agrairía contactar amb mi per vore com enviarvos i la valoreu.
  Molt agraït i ánim que fa falta gent del vostre impetu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here