La Junta Local Fallera de Carcaixent obri un nou periode electoral davant la renúncia d’Amores

2
402

Les falles de Carcaixent hauran d’esperar uns dies per a conèixer el seu futur més immediat.El proppassat 27 d’abril en l’acomiadament del viatge a Granada el, fins aleshores President, José Enrique Amores comunicà a la família fallera carcaixentina la seva renúncia a la reelecció. Tot això després d’haver presentat la candidatura i no haver més aspirants, cosa que li facilitava l’accés de nou a la presidència.

Aquesta situació extraordinària no es produïa des de l’any 1954, ja que des d’aquest exercici sempre ha hagut president executiu fora de l’ajuntament (malgrat estar sempre vinculats al govern de torn) i ha forçat un buit de poder en la Junta Local Fallera de la ciutat. Com a fet fora del comú i no havent correspondència a tal extrem en els estatuts de Junta Local Fallera, l’alcaldessa de la localitat havia d’assumir la direcció de l’entitat i delegar en el regidor de festes i falles o en altra persona de la seva determinació. Tot això amb l’acord dels presidents de les diveses comissions.

El passat dimecres es varen reunir els presidents de les falles amb els membres de l’ajuntament de Carcaixent i decidiren obrir un nou període electoral. D’aquesta manera, deixaren oberta la porta a la presentació de noves candidatures per a President de Junta Local Fallera de Carcaixent. El proper 12 de maig, en el saló de plenaris de l’ajuntament es procedirà a la votació d’entre els candidats que presenten les seves credencials.

José Enrique Amores

En cas de no presentar-se cap candidatura seran els presidents, amb l’alcaldia o regidor delegat, els que trien el procés a seguir i determinaran el futur de les falles de Carcaixent.

 David Vidal /Carcaixent

2 Comentarios

  1. PER QUE SE LI DONA TANTA IMPORTANCIA AL SENYOR ESTE. COM LI DIUEN?………… A SI, AMORES.
    NI QUE FORA MANDELA O ROOSEVELT.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here