Bastidas aparca sine die l’auditori d’Alzira però no el descarta

0
388
Bastidas este matí durant la roda de premsa

El govern d’Alzira que presideix Elena Bastidas ha deixat aparcat «sine die» el ja vell projecte de l’auditori municipal tot i no estar totalment descartat, segons ha reconegut hui l’alcaldessa davant els mitjans de comunicació.

Bastidas assegura que amb l’actual normativa del Govern la construcció de l’auditori «és inassumible», fins i tot diversificant la inversió per fases durant varios anys donatu que no seria una «inversió sostenible».

8.000 m2 per a l’Acadèmia Xúquer

La primera autoritat local ha reconegut a la pregunta de Riberaexpress que els 8.000 m2 que l’ajuntament té previst destinar a ús escolar de la parcel.la de 19.000 m2 prevista per a l’auditori podria ser destinada per a la construcció de la futura Acadèmica Xúquer. Els seues directius anunciaren, en el seu dia la seua volutnat de trasllardar-se les instal.lacions educatives ubicades al carrer Blasco a la urbanització del sector Tulell.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here