L’AT Carcaixent es reforça amb Juanvi i Aliaga per mantindre la categoria

1
431
Després d’unes setmanes de treball la secretaria tècnica de l’U.D. AT. CARCAIXENT aconsegueix l’incorporació de dos reforços per tal d’afrontar l’últim tram de la lliga i aconseguir l’objectiu de la permanencia.
Es tracta d’un jugador de banda esquerra jove, anomenat futbolísticament “Juanvi” Juan Vicente Fuertes Zapata, naixcut l’any 1990 i que ha jugat en les categories inferiors del Valencia en l’època de Cadet Autonòmic i tambécom a Juvenil en la Lliga nacional. Com amateur ha jugat en la Regional Preferent Grup II, en equips com el LLiria i el Xiva.
El segon reforç es tracta d’un vell conegut per Carcaixent que ja juga en la temporada 2011-2012 i ajuda moltíssim al’equip en les ultimes jornades també, es tracta de Xavi Aliaga i que després de jugar ací es desplaçà l’U.D. Castellonense on disputà una temporada encara que no completa per una lesió que patí. Ara es trovaba jugant alSenyera i la seua demarcació es de mitja punta.Amb aquestos reforços que poden debutar este proper dissabte en Canals, es tanca la plantilla amb l’únic objectiu d’aconseguir la permanència quant abans millor.

1 Comentario

  1. Algún día me gustaría saber lo que nos cuesta a los vecinos del pueblo el mantener a este equipo de f’útbol y su escuela.
    Tanto criticar a las fallas y a los falleros y estos se comen veinte veces más del pastel de las subvenciones.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here