Compromís celebra el Primer de Maig a Favara reivindicant els drets socials i laborals

0
407

Més de 200 persones s’han reunit avui a Favara convocades per Compromís – la Ribera Baixa per a celebrar l’1 de Maig, la diada dels treballadors i les treballadores. La jornada ha començat amb un esmorzar i tot seguit han intervingut diferents membres de la Coalició.

 En primer lloc han intervingut Isabel Borràs i Batiste Roca, regidors de la Coalició Compromís a Favara, els quals han fet una exposició de la tasca que han realitzat des de l’oposició en la defensa dels drets i dels interessos dels treballadors i les treballadores de la seua localitat.

 

Tot seguit ha intervingut Albert Girona, alcalde d’Almussafes, el qual ha fet una crida a participar en les el·leccions europees per tal de convertir aquestos comicis en un clam contra les polítiques antisocials i contràries als interessos dels treballadors i les treballadores que han aplicat al llarg d’aquestos anys tant el PP com el PSOE.

 Per últim, ha intervingut Toni Planells, secretari comarcal de Compromís a la Ribera Baixa per a convidar a tota la ciutadania a acudir el proper divendres 9 de maig a les 19:30 hores a l’acte central de campanya a la nostra comarca que tindrà lloc al Saló Multiusos del Mercat de Cullera on intervindrà el candidat de Compromís Jordi Sebastià.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here