Un grupo de estudiantes de Nueva Zelanda visita Sueca

0
271

L’Ajuntament de Sueca ha rebut una visita escolar un tant especial. Un grup de 23 estudiants, d’entre 15 i 17 anys, vinguts des d’Auckland (Nova Zelanda) han recorregut les seues principals sales acompanyats per la seua professora, una guia, una traductora i la regidora de Turisme, Manoli Egea. El viatge d’este grup d’estudiants, que han estat durant cinc dies convivint amb famílies suecanes, però també d’altres poblacions com ara Polinyà, Corbera o Llaurí, es va iniciar fa unes setmanes i els ha portat per tota la geografia espanyola, visitant ciutats com ara Barcelona, Madrid o Toledo. Per a nosaltres ha sigut un orgull que hagen triat el nostre municipi en este viatge per a conéixer-ho i ser acollits per famílies d’ací. Ha sigut una molt bona experiència per a les dos parts: ells han practicat el castellà i les famílies d’ací han pogut fer-ho amb l’anglés. Estem encantats amb esta visita perquè el nostre objectiu és donar a conéixer Sueca per tots els llocs”, ha explicat la regidora de Turisme, Manoli Egea.

Al finalitzar la visita a l’Ajuntament de Sueca, els estudiants van posar tots junts en una fotografia realitzada en el saló de plens del consistori com a record de la seua visita al nostre municipi. El viatge, organitzat per l’escola d’estos joves estudiants, tenia com a objectiu acostar-los a la nostra cultura i geografia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here