Sueca, seu de la fase d’ascens a 2ª división nacional d’handbol

0
348
Florida Universitaria

El campionat es disputarà els dies 2,3 i 4 de maig en el Pavelló Cobert

L’equip d’handbol de Sueca que juga com a Florida Universitària Sueca ha quedat campió de grup en primera autonòmica i s’ha classificat per a la fase d’ascens a segona divisón nacional. La competició es disputarà els dies 2, 3 i 4 de maig en el Pavelló Cobert de Sueca.
Huit són els equips que participen en esta final, i es dividixen en dos grups de quatre equips cada u. Sueca serà seu del grup format per: C.H. Benetússer, U.E. Betxí, C.B.M. Monterrio Grup Azuaga i el local Florida Universitària Sueca. Este últim està compost per 17 jugadors dels quals 14 són de Sueca i tant l’entrenador com la directiva ho són també de la localitat.
Des de l’equip directiu s’invita a tots perquè assistisquen el pròxim cap de setmana a recolzar a este equip local per a l’ascens a segona divisió nacional.
Més informació en la pàgina web de la Federació d’handbol de la Comunitat Valenciana: http://www.fbmcv.com/competiciones.asp?torneo=3576&jornada=2

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here