La «incompetència» del PP li costa a Benifaió prop de 27.000 euros segons el PSPV

0
480

La incompetència del PP de Benifaió i la falta de respecte de la l’alcaldessa, Amparo Arcís, cap els diners públics, ens ha costat a tots els veïns de Benifaió 26.954,65 € QUASI CINC MILIONS DE LES ANTIGUES PESSETES .

En aquesta ocasió, l’empresa que va realitzar la Urbanització de la Plaça Major del nostre poble ens va reclamar el pagament d’interessos de demora per no pagar a temps , i en la prepotència que caracteritza aquest govern del PP no li va contestar ni a l’escrit, sabent que l’empresa estava en el seu dret. Davant la negativa de contestació per part de l’equip de govern l’empresa va decidir portar l’assumpte als tribunals.

Òbviament els tribunals li van donar la raó a l’empresa i van condemnar a l’ajuntament al pagament de les quantitats degudes més els interessos , tal com es reflecteix en el Decret d’Ajuntament n º 220 , de 11 de febrer de 2013.

La Sra Arcis, sabent que l’assumpte estava perdut , ja que ja teníem una sentència prèvia, va seguir insistint i va apel · lar la decisió del tribunal , sent un gest de “cabezonería” que segurament si ho pagara ella de la seva butxaca no ho hagués fet, i com era d’esperar el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana li ha tornat a donar la raó a l’empresa i a més ens condemna a pagar els costos de procediment de l’empresa per haver perdut el judici . (Decret n º 348 de 17 de març de 2014) .

I tota aquesta FALTA de COMPETÈNCIA POLÍTICA DEL PP, ens costarà als veïns i veïnes de Benifaió 26.954,65 € més els gastos que de hem de pagar als advocats i procuradors de l’Ajuntament que han portat els judicis .

Sra ARCIS li demanem una explicació; tot el que gestiona ix rana i ens costa sempre diners de la butxaca, però no de la seua, sinó de tots els veïns i veïnes de Benifaió

Marta Ortiz portaveu del PSPV

i ja està bé !

MARTA ORTIZ MARTINEZ
Portaveu Grup Municipal

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here