Enrique Amores: «No vaig a presentar-me a res, em dedicaré sols a la meua família»

5
331
Amores en un passacarrer de Carcaixent

El president de la JLF de Carcaixent, José Enrique Amores, ha desmentit que puga encapçalar o figurar en la llista del PP en les pròximes eleccions locals com s’ha rumorejat per Granada i pel municipi de la Ribera daant la seua renúncia a continuar al capdavant de la JLF; «no vaig a presentar-me a res, ni a president de la meua falla, després de dos anys intensos vull dedicar-me a la meua família i a les meues aficions». Així de contundent s’ha mostrat Amores en declaracions a Riberaexpress només tornar del massiu desplaçament a Granada on dos mil veïns de Carcaixent i de la comarca han gaudit de la festa fallera a la turística ciutat andalusa,aconseguint ficar el cartell de «no hi han habitacions» en tots els hotels granadins.

Divendres vaig estar a punt de suspendre la festa

Amores ha fet una valoració «impressionant» d’esta segona eixida en la que ha destacat la «massiva» assistència a la mascletà, la cremà i als passacarrers, «encara recorde aborronat actes com l’Ofrena i la missa en la catedral de Granada». Però dit aixó ha reconegut topetar-se en esta ocasió «amb moltíssimes complicacions, moltes més que a Àvila». Tant és així que segons ha confessat a este mitjà digital «el divendres a migdia vaig estar a punt de suspendre la festa», davant les dificultats que va topetar «més que amb les autoritats granadines amb els funcionaris perquè entre altres coses creien que anàvem a fer un botelló a l’explanada del Palau deCongressos».

Este fet l’ha espentat a renunciar a la candidatura que ja   havia presentat per a la seua reelecció en la JLF; «açò m’ha acabat de fundir, estic rebentat» tot i mostrar-se satisfet pel desenvolupament final de la festa fallera a Granada.

I amb la resaca encara de,l problemàtic viatge, José Enrique Amores ha insistit; «no vaig a presentar-me a res, em dedicaré només a la meua família i a les meues aficions, després de dos anys dedicats intensament a les falles de Carcaixent».

Riberaexpress

5 Comentarios

  1. Veure per a creure…. guardaré aquestes afirmacions a l´hemeroteca meva particular… espere no tenir que traure-la mai a reullir o d´açi a poc de temps…

  2. Ja tenim colocada a Lola Botella i arreglat el problema: Presidenta perpètua de la JLF i de regàl Fallera Major.
    Amb una condició: que no vaja per l’Ajuntament ni a pagar el fem.

  3. Que fuerte que tengan que venir los de Granada a decirnos a los valencianos que las fallas son un botellón autorizado. También he de decir que he estado allí pero no con los falleros y la gente de allí de lo único que tenían ganas es de que se fueran. Todo eran pitos detrás de los desfiles. Molestáis allá donde vais, lo que pasa es que en Valencia sois intocables, de momento.

  4. Sembla mentira quina manera de criticar y criticar, tot es roin tot esta sempre mal fet. Avore quant feu un comentari positiu. Masa intolerancia sempre els mateixos. Che dixeu viure. Si no vos agraen les falles dixeu al menos que als que agraden que disfruten. Si fora per vosatros no faria res nomes que lo que vos interesa a vosatros. Segurament es que encara no vos heu han acertat. Si foren firetes pa lluir el palmito o pegar besitos no criticarieu tant.

  5. Neutral… em considere un dels critics, i no per capritx, sino perque es inaceptable que un poble com carcaixent, que tot siga dit de paso, supera la mitjana nacional de desocupació, faja mostres de grandea.. una grandea que desde temps immemorials ja no te. considere que aquest poble está per a fer una bona cura d’humiltat, mirar-se la xepa, i arrimar el muscle per a tirar endavant i no per a fer certes cosses de les que a curt termini es puga arrepentir. Els temps de «vino i rosas» s’ han acabat i crec que les subvencions deuen de anar destinades a altres sectors com els de serveis socials , dependencia o foment d’ocupació local… menys festa i mes administració dels recursos econòmics.. els temps d’esplendor ja quedaren enrrere… no creus???

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here