Enrique Amores retira la seua candidatura i crea un buit de poder en la JLF de Carcaixent

24
500
Amores ha deixat la JLF en Granada

El fins ara president de la Junta Local Fallera de Carcaixent, José Enrique Amores, acaba d’anunciar a Granada que retira la seua candidatura per a continuar dirigint les falles carcaixentines en trobar-se «física i mentalment esgotat» segons ha confessat a Riberaexpress.

Amores ha patit un mandat «molt dur» davant la «forta» reducció del pressupost destinat a esta festa per l’Ajuntament de Carcaixent i els problemes ocasioants per la falta d’adequació del Magatzem de Ribera.

La gota que ha provocat la seua definitiva dimissió ha sigut les grans dificultats rebudes a Granada per plantar la falla on les autoritats no han estat tan receptives ni han donat les mateixes facilitats que l’any passat el consistori d’Àvila.

Ara, finalitzat el termini per a la presentació de candidatures i com que els estatuts no preveuen una situació com aquesta, l’alcaldessa de Carcaixent, que és la presidenta nata de la JLF passarà a ser executiva tot i  es preveu que delegue en el regidor de Festes, Fernando Cortell.

En la reunió convocada per al dimecres a les 22,30 hores en el saló de plens per reelegir, en un principi a Amores, únic candidat que s’havia presentat, els presidents de les distintes comissions decidiran el camí a seguir. El més llògic serà la constitució d’una gestora que regirà durant un any la JLF fins que el 2015 s’òbriga un nou procés electoral.

David Vidal / En

Amores ha deixat la JLF en Granada

viat Especial

Riberaexpress

24 Comentarios

 1. A pueeesss… si que ha durat poc l’apoteosi de granada… per cert… no diuen que l’erari public no asumeix costes??? I com fan alusió a la baixada de les aportacions per part de l’ajuntament?????
  Els sabis ja ho diuen…. «quien mucho abarca.. poco aprieta»…

 2. Clarooooo… ho tenen tot montaet.. aixi s’ aseguren els vots del fallerío pels «grans logros» obtinguts… açi el peix fa temps que ja está venut…

 3. ¡¡¡ Que bonito es todo cuando a uno le dan dinero los demás para poder gastárselo en juergas y fiesta !!!
  ¿ Les parece a ustedes responsable tirar la toalla bajo la premisa de una reducción de presupuesto ? A mi me suena de que debe haber algo más. Ya veremos como han quedado las cuentas del la JLF después de todo este dispendio. ¡¡¡ a no , perdón , que todo debe estar muy claro puesto que todo sale del bolsillo de algunos falleros !!!! jaaaaaaaa jaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  ¿ Amores a la alcaldía ? Pues que quiere que le diga ¿ Amores administrando el MIA ? TOC TOC TOC . Primero veremos cual ha sido su recorrido como administrador en el ámbito privado y veremos si los ciudadanos decidimos si puede llegar a ser un buen administrador en lo público.
  Particularmente me parecería una osadía que este señor se presentase a alcalde , porque le va a suponer un gran desgaste tanto en lo público como en lo privado.
  No me sentiría cómodo teniendo que criticar a esta persona por tener la obligación de defender los intereses de mi pueblo. Aunque eso va a ser una decisión suya.
  Por mi parte no va habrán contemplaciones , porque uno ya está más que harto de politiquillos de pa y meló , que siempre acaban arruinando a Carcaixent. Es hora de tener representantes serios y responsables que quieran sacarnos del pozo.

 4. Q imbecil puede llegar a ser la gente, la verdad. Para uno q ha sacado el nombre de Carcaixent y nos ha hecho disfrutar. Menos bla bla bla y criticar y hacer algo positivo.

 5. Al final, darrere de tots aquestos merders sempre està el mateix de sempre. Eixe que s’ha carregat la falla els Dies i que mana ara del PP.

 6. Es veu q estas molt enterat del que pasa a les Dies…però que casualitat que des-de finals d’estiu passat a les Dies hi ha una unio que no ha habut des-de feia anys…informat abans de rajar bonico/a perque no tens ni p… idea besets!!

 7. Era membre de JLF de Carcaixent. Crec que no es de persones » tirar la pedra i amagar el braç» trobe que per a poder fer critiques personals tindrieu que tindre un parell de lo que fora i traure la cara ( per als que no entegau que vol dir: posar noms i cognonms), trobe tanbe que es mol bonic parlar sense saber res,(pero com no saben qui soc dic lo que vuic). En J.L.F. hem treballat enguany mol dur, per i para les falles i fallers de Carcaixent, molt agust per que es el nostre deber,hem pagat les nostres cotes com consebol faller, la excursioneta com diuen les «males llengues» la hem pagat cada membre de junta i consevol faller que ha vengut de la seua bugaca, i la resta de cases patrosinadores, per al diari este que fa una faena expectacular en difundir les falles de Carcaixent, en primer lloc donarli les gracies per la seua tasca, i en segon al » enbiado especial» que en cada cara de les escalinates i nian dos ( dit per la Policia Municipal) caben 3000 persones, vaig en la esplana i Jardins niaurien prop de 10000 i dins de la carpa ahon estaben les barres unes 1500, torne a dir i personalment ami me digue uno dels policies que en la seua vida habia vist «la esplanada del Palacio de los Congresos tan llena».
  en tot aso vuic dir a tots que se poden fer critiques pero perfavor que siguen reals, no parlar per parlar.
  I per a finalisar demane perdo per totes les faltes que he pogut fer en este escrit, aso no es lo meu, pero nesesitaba posaro gracies a tots

 8. fallerót , si usted tiene falta de sexo , no lo busque en nuestros comentarios , pero si usted desea algo de ironía sólo tiene usted que pedírnoslo.
  Ahí va un adelanto : Un buen lugar al que ir a montar la próxima exportación de la fiesta fallera carcagentina , ya que ahí ya saben de nuestra existencia de cartamano , sería la ciudad de Feltre.
  jaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 9. Que manca de sensibilitat i que angoixa es munten alguns, que se’n va de la junta local doncs un altre vindrà. Que Amores esta al PP és cosa sabuda, que l’acte estava subencionat pot ser, però que a tots els que han anat els ha costat 100 € la festa més del que hagin pogut gastar per Granada també és cert. I això que tots els que han anat a Granada són vots del PP és no saber de què es parla. Jo he vist diversos regidors i gent d’altres partits a la festa, no crec que s’hagin de canviar de partit per passar dos dies de pasqua diferent.

 10. I jo em pregunte? Si els participants s’han pagat part de les despeses i l’altra part s’ha pagat amb la diputació i alguns patrocinadors privats, a més el consistori granaí ha donat prou pèl c.. a que collons em anat a Granada? Si els granains volen falles que vinguen a València i que es gasten el torrons ací, dic jo.

 11. Un acto de valentía y seriedad por parte del sr. Pérez por poner su nombre. Por el contrario, el «señor» «KAKO» sigue sin tener agallas de poner su nombre, eso lo unico que da a entender es que es «dels que tira la pedra i amaga la mà» pero él tira el saco entero.Lo unico que da a entender con su anonimato es que quiere «rebentar» todo lo que no va con él y hacer ganar alguna fama a alguien que no la debe tener y seguramente él sea el que más tenga que callar. Desde el punt de vista d’un carcaixentí més. Gràcies.

 12. La permisibilidad de la Lola y el PP en crear Botellón incontrolado en Carcaixent, está fuera de duda, se materializó en un programa de la Sexta y lo corrobora la ciudad de Granada, aquí en Carcaixent, se tolera todo, con el fin de que se vote al PP.

 13. Y sino… para muestra un botón… ya no sólo la permisibilidad de lola para lo emitido en la sexta… sino para lo sucedido en el ya legendario pub lluna… asunto que por cierto está en la fiscalia de alzira y por lo cabe la posibilidad que tenga que ir la «ilustrisima» a rendir cuentas ante la justicia como ya ha sucedido con su colega alcalde de cullera.

 14. El documental de la sexta va perdre la credibilitat quan va dir que a la feve hi havia 10000 persones…a partir d ahi ja se veu q alguns comentaris son un «M’ARRASTRE AL MAXIM» x aconseguir vots i poc tenen a veure al tema en qüestio…

 15. voluntario con ana
  que puñetera mania de mezclar xurras con meninas
  que pasa que en Granada son todos abstemios o
  es que el PP obliga a los jovenes a hacer botellon
  no se igual me equivoco y es la señora alcaldesa y los miembros del PP los que les compran el alcohol a los menores
  esta noticia habla de la retirada de la candidatura de Amores y punto,

 16. Voluntari amb Ana:
    Vostè també s’ho creu tot, com creure el que deia el documental que havia 8000 joves si no hi ha cabuda per a 2000.
  La questió és criticar per criticar, a mi no m’agrada el botellon quan no hi ha control sobre els menors d’edat, però a vostès em podrien explicar si governessin que farien en festes? perquè els joves en aquest poble mal governat cert pel PP, no hi ha res per a la joventut. I els torno a repetir que no té res a veure amb els vots al PP, ni el botellon ni la falla de Granada.

 17. Xelo… no tot val per a fer festa.. i crec que el que va ocurrir al pabelló no es de rebut, i molt menys amb tot el que els mateixos vigilants varen declarar publicament. Crec que falta seguretat i que si realment volen fer festa siga sempre baix unes mesures minimes que puguen garantir-la, i crec que eixe dia, i molts altres, eixa seguretat ha brillat per la seua absència.. .

 18. Raúl completament d’acord amb tu, però no al fet que ve ara barrejar pomes i peres. No em sembla bé convertir el de Granada amb un acte polític perquè allà van acudir gent de tots els partits i de tots els partits ha que són fallers. i sempre són els mateixos els que volen treure partit i embolicar l’assumpte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here