L’Alzira disputa hui la primera de tres finals contra l’Acero al Suñer Picó

0
167
L’afició serà decissiva

La UD Alzira disputarà a les 6 d’esta vesprada, davant l’Acero del Port de Sagunt, la primera de les tres finals que li esperen per tal d’aconseguir el passaport per a la lligueta d’ascens a la segona divisió B.

Un Acero que no es juga res però que ha sigut el rival que més clarament s’ha imposat als alumnes de Dani Ponz, donat que en la primera volta els dels Fornàs derrotaren els blaugranes per 4 gols a 1. «Tenen un alt nivell de qualitat» advertix el tècnic de Sollana conscient de la dificultat que tindrà l’encontre en el que l’Alzira necessita els tres punts per evitar que el cinqué classificat, el Novelda, s’aprope en la classificació. Els alacantins, que sumen quatre punts menys, s’enfronten esta jornada al Muro en la Magdalena i tindran com a rivals en les últimes jornades a l’Orihuela, fora, i al Villarreal C a casa.

Mentre els de la Ribera repetiran la próxima jornada al Suñer Picó tenint com a rival el Torrevieja i viatjaran la última jornada a la Nucia.

Prats i López pendents d’una prova

Ponz no podrà decidir, fins l’hora del partit, l’once inicial pendent de la última prova que faran Óscar Prats i David López que apenes han entrenat al llarg de la setmana. Són baixes segures, Mallol, per lesió i Miguel Ángel, per sanció, així que de nou Ponz deurà recòrrer a algun jugador juvenil per completar la convocatòria. En canvi recupera a Palomares i el jugador de Favara podria ocupar la banda dreta de la defensa cas que Prats no es recupere a temps.

El capità Lluís Cebolla no s’ha presentant als entrenaments durant la setmana i ja no contarà per al tècnic en el que resta de temporada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here