La nova editorial Sembra Llibres es presenta a Carcaixent el 25 d’abril

0
351

El 14 de març es publicava el primer llibre de la nova editorial Sembra Llibres, i arrancava amb la força d’una altra estrena: Totes les cançons parlen de tu, la primera novel·la del líder dels Obrint Pas, Xavi Sarrià. Aquest divendres dia 25 d’abril, data emblemàtica per als valencians, ho celebraran a Carcaixent en un acte a les 19h a la Biblioteca Municipal que comptarà amb les intervencions de Xavi Sarrià i Joan Carles Girbés, editor d’aquest projecte independent, cooperatiu i obert, que naix amb la voluntat de sumar esforços per eixamplar els límits de les nostres lletres.

Es tracta del primer acte públic organitzat per Sembra Llibres a la comarca de la Ribera, i serà precisament en la ciutat on hi té la seu. A hores d’ara, Sembra Llibres ja té dos títols a les llibreries: l’esmentada Totes les cançons parlen de tu, de Xavi Sarrià; i Vertigen, de les periodistes Esperança Camps i Empar marco, una novel·la que relata el procés de tancament d’RTVV i que barreja ficció i realitat en una obra molt potent. Dues obres que estan gaudint d’una extraordinària acollida per part de la crítica i dels lectors. Podeu seguir-ne els comentaris a Twitter amb les etiquetes #toteslescançonsparlendetu i #Vertigen respectivament.

L’acte d’aquest divendres és obert a tot el públic que vulga afegir-se a la celebració d’aquesta nova editorial.

El diumenge 27, a les 12,30h, l’editorial es presentarà a la Fira del Llibre de València (sala Museu 2).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here