Els socis més joves de la Biblioteca de l’Alcúdia

0
192

L’Escola Municipal de 0 a 3 anys de l’Alcúdia organitza una excursió a la Biblioteca Municipal per als més menuts. Els xiquets i xiquetes de 2 i 3 anys han tingut l’oportunitat d’iniciar-se al món dels llibres i se’n han anat a casa amb un flamant carnet de lectors.

En companyia de les tutores, la directora i algunes mares, els alumnes han anat, amb la supervisió de la Policia Local, fins a la biblioteca. Situats a la zona de lectura infantil, una de les professores els ha llegit el conte A què sap la lluna? estimulant així la imaginació dels nens i obrint-los les portes a un univers quasi tan desconegut com necessari per a ells.

En acabar, han aprofitat per pegar una ullada a la varietat de lectures òptimes per a la seua edat, i se’ls ha repartit un conte cortesia de l’Ajuntament. També se’ls ha concedit el seu primer carnet d’usuaris de la biblioteca.

Amb tota una vida al davant, i la cultura a l’abast, qui sap com de lluny arribaran…

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here