La Biblioteca d’Alginet regala llibres el dia de Sant Jordi

0
403

 

Amb l’objectiu de celebrar el Dia del Llibre, la Biblioteca Municipal d’Alginet està duent a terme diferents activitats per tal de donar a conèixer les instal·lacions, fomentar l’hàbit d’anar a la biblioteca i despertar la curiositat pels llibres a grans i menuts.

Abril va començar amb la visita d’alumnes de l’escola Sagrat Cor de Jesús i, posteriorment del CEIP Blasco Ibañez a la Biblioteca on Tere Escutia, la seua responsable els va fer un contacontes i els va ensenyar el món dels llibres.

Aprofitant la II Fira del Llibre i la Cultura organitzada per ACEAL, la Biblioteca Municipal va repartir entre els col·legis un mapa viatger perquè els menuts s’aproparen a la Fira i aconseguiren els 4 segells per tal de canviar-los hui a la Biblioteca per un llibre.

Per tancar el mes del llibre, demà dijous hi haurà animació lectora a les 6 de la vesprada a la Biblioteca.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here