EU d’Alzira demana que la devolució del cèntim sanitari es destine a Ocupació

0
338

EU-Alzira exigirà en el proper ple que la devolució del ‘cèntim sanitari’, l’impost indegudament cobrat dels carburants utilitzats pels serveis de l’Ajuntament, es destine a polítiques socials i als programes de treball.

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea, després d’investigar les deficiències de l’Impost de Vendes Minoristes de Determinats Hidrocarburs (conegut com a `cèntim sanitari’ dels carburants), va declarar fa uns mesos que aquest vulnerava el dret comunitari. Aquest impost va ser creat pel PP i requeia sobre els consumidors.
Segons Ivan Martínez, p

Iván Martínez

ortaveu municipal d’EU-Alzira: “des d’EU sol·licitem a l’equip de govern que informe de les quantitats que hauria de percebre l’Ajuntament corresponents des del 2010-2012, que s’han pagat amb diners públics indegudament, i, al mateix temps, demanem que aquestes quantitats siguen destinades íntegrament a Serveis Socials i Ocupació. D’igual manera, proposem que des de l’Oficina d’Atenció al Consumidor s’assessore a particulars i empreses per tal de reclamar-ho.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here