La UD Alzira li dona la baixa al capità Lluís Cebolla per no comparèixer a Ribarroja

0
619
Lluís durant la presentació de l’escola

El capità, el tècnic i el president

La directiva de la UD Alzira ha decidit donar-li la baixa al capità de l’equip Lluís Cebolla després que el centrecampista de Polinyà no justificara la seua absència el passat divendres a Ribarroja tot i estar convocat pel tècnic, Dani Ponz.

L’entrenador blaugrana ha presentat un informe al club sobre el comportament de Cebolla durant les últimes jornades. «Està essent un mal exemple i la directiva deurà pendre cartes en este problema» segons ha manfiestat hui Ponz a l’emissora Nivel 10FM i a Riberaexpress.

El propi president de la UD Alzira, Javier Pérez, ha confirmat a este mitja`la decissió de prescindir dels servicis del, fins ara, capità de l’equip tot i el seu pesar, una resolució que donarà a cnèixer esta mateixa setmana a la resta de l’equip. No tenim cap intenció de denunciar el comportament de Lluís que sempre ho ha donat tot per l’Alzira», lamentava un president prou malhumorat davant la inesperada problemàtica presentada.

Actitut pasiva

Ponz ha recordat que el capità havia adoptat «una actitud un tant passiva en els últims entrenaments» i revetlava que en el descans del partit davant el Pinós «Lluís va preferir mirar el partit de futbol que feien en la tele del bar a calfar seguint les meues instruccions».

Tot açò constrasta amb el rendiment del centrecampista durant la temporada anterior en la que va ser elegit per la Penya Blaugrana como el millor jugador de la mateixa.

El tècnic de Sollana es

Lluís amb el trofeu de millor jugador de l’anterior temporada

troba molt molest per l’ausència de Cebolla en Ribarroja donat que va tindr que recòrrer al juvenil David Ríos per completar la convocatòria; «ens estem jugant molt, el club està per damunt de les individualitats inclosa la meua» expresava l’entrenador.

Davant el partit  d’este dissabte contra l’Acero al Suñer Picó la UD Alzira conta amb la baixa segura de Miguel Àngel, per acumulació de targetes, i quatre jugadors lesionats que poden ser baixa davant el conjunt del Port de Sagunt, com són, Mallol, Óscar Prats, David  López i Palomares.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here