Èxit d’assistència a l’escola de pasqua d’Alginet

0
170

Un any més, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alginet ha posat en marxa l’escola de pasqua per a aquest període de vacances. Hui dimarts, a les 9 del matí, 130 xiquets i xiquetes d’Infantil i Primària han assistit a les instal·lacions de l’Hort de Feliu per gaudir d’unes pasqües màgiques.

L’Associació Papallona Jove d’Alginet és l’encarregada d’impartir l’escoleta fins al proper divendres. A l’igual que van fer en l’escola de Nadal, els seus monitors ofereixen la possibilitat de tenir escola matinera de 8 a 9 h i de quedar-se a dinar al centre. Els xiquets i les xiquetes gaudiran de jocs tradicionals d’aquesta època de l’any i aquestes festes de Pasqua esdevindran màgiques. Jesús Boluda, alcalde d’Alginet, ha visitat aquest matí l’escoleta i ha parlat amb els menuts de les vacances de Pasqua.

 

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here