L’Alcúdia regala llibres als 1.158 alumnes d’Infantil i Primària

0
197

La Regidoria d’Educació de l’Alcúdia, en motiu del Dia Internacional del Llibre, ha regalat llibres per a tots els alumnes dels quatre col·legis de la localitat. Així, tots els xiquets i xiquetes de Batallar, Heretats, Sant Andreu, Les Comes, i també els joves de l’Institut de Secundària Els Évols, han obtés un llibre adaptat a la seua edat, un regal que els ha fet molta il·lusió i que han rebut amb plena sorpresa.

Amb aquest lliurament de llibres, un total de 1.158 entre Infantil i Primària més els dos lots per a l’ESO i el col·legi Sant Andreu, s’acaba de complementar la programació d’aquest any que l’Ajuntament de l’Alcúdia havia planificat entorn a la celebració del Dia del Llibre, amb la IV Festa del Llibre celebrada el passat cap de setmana i els Premis Abril de Literatura Infantil i Juvenil celebrats el dia 9 d’aquest mes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here