Francisco Momparler amb la imatge de Jesús Natzaré guanya el Concurs de Dosers de Sueca

0
230

La tercera edició del Concurs de Dossers de Setmana Santa de Sueca, organitzat per la confraria del Sant Sepulcre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca i la Parròquia Nostra Senyora de Sales, ja coneix els seus guanyadors. Anit van ser lliurats els premis en el casal de la falla Verge de Sales. En esta edició, Francisco Momparler Sanjuán va aconseguir el primer premi, dotat amb 150 euros, diploma acreditatiu i guardó, amb la Imatge de Jesús Natzaré. El segon premi, consistent en 100 euros, diploma i guardó, va ser per a Ricardo Vidal Vera, amb la Imatge del Crist Jacent. Per la seua banda, Juan Carlos Berriales Arlandis, amb la Imatge de l’Eccehomo, va resultar el guanyador del tercer premi dotat amb cinquanta euros, diploma acreditatiu i guardó. També es va lliurar diploma acreditatiu i guardó a la resta de participants: Estela María Albert Coves, amb la Imatge de la Flagel·lació de Jesús; Salvador Arnazo Mateu, amb la Imatge de la Mare de Déu de la Pietat; Coro Ferrer Ribera, amb la Imatge de la Mare de Déu dels Dolors; Dalila Solves Requena, amb la Imatge de la Mare de Déu del Sufragi; i la confraria Nostra Senyora de l’Esperança.

Els membres del jurat han valorat el treball realitzat pels germans/es majors i clavaris i clavariesses de les diferents confraries en funció als criteris: d’escenografia, il·luminació, sonorització, estètica del dosser, originalitat en la presentació, encert cromàtic i inclusió d’elements al·legòrics.

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; i el president i el germà major de la confraria del Sant Sepulcre, David Vercher i Ricardo Vidal, respectivament, van ser els encarregats de lliurar els diferents premis als participants. “M’agradaria felicitar a totes les confraries pel vostre entusiasme i esforç per aconseguir que la Setmana Santa de Sueca adquirisca, any rere any, major auge i devoció. I, especialment, la meua felicitació per a la confraria del Sant Sepulcre per esta iniciativa de crear un concurs de Dossers de Setmana Santa en el nostre municipi”, ha afirmat l’alcalde.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here