Óscar Oliver guanya el primer premi del Concurs de l’Encissam d’Alberic

0
395

Resultats del Concurs de l’Encissam celebrat el passat diumenge a la Muntanyeta d’Alberic:

1er Premi – Inverval

Oscar Oliver, “Es una forma de reivindicar el que feia el llaurador, ja fa temps, amb la venta d’aquest producte, en un dia tan assenyalat com este. Hem portat, uns 800 encisams de lo milloret que hem fet, i ha sigut un gran plaer, rebre el Primer Premi, i ens anima per l’any que vé.”

2on Premi – Minusal

Ricardo Martí, president de l’Associació,  “Un segon premi, molt benvingut per la nostra Associació de xiquets/es amb certa deficiència, per la alegria i reconeixement que s’ha dona en aquest premi. Ha sigut una festa en ells, que han estat col·laborant, tant en la preparació, com en la venda, i donem les gracies a l’ajuntament, i a tots els que ens han comprat.”

3er Premi – Associació Diàlisis

Adela,  “Els encisams, els facilita el ajuntament, al que li donem les gracies, perquè la recau-dació, es molt ben vinguda, per a les persones que integrem l’Associació de Diálisis.Dona les gracies a l’ajuntament, perque els ingresos que açó reportat es de molta ajuda, perque hi han persones, en molts pocs recursos.»

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here