Carcaixent acull el II Trofeu Memorial Salvador Catalá de futbol 8

0
308
L’Escola de Futbol de la UD. AT. Carcaixent celebrarà este cap de setmana la II edició del Trofeu Memorial Salvador Català. Un torneig homenatge a Salvador Catalá Talens, per tal de perpetuar el nom del fundador del Club de Futbol Atlètic Carcaixent.

En esta edició de 2014 els equips participants en la categoria de benjamins nascuts en 2004 i 2005 són: U.D. Tavernes, Guadassuar C.F., C.F. Cullera, Alberic Promeses, S.D. Sueca, U.E. Benifairo, C.F. Promeses Sueca, Racing Algemesi, C.D. Benifaio, U.D. Alzira, Almusafes i Sollana C.F.

Els equips participants en la categoria d’alevins nascuts en 2002 i 2003 són: C.D. Benifaio, C.F. Promeses Sueca, Guadassuar C.F., Almusafes, C.F. Cullera i S.D. Sueca; que junt amb representants de L’Escola de l’U.D. AT. Carcaixent en cada una de les categories lluitaran per alçar-se vencedors d’este prestigiós torneig que se celebra en la localitat de la Ribera Alta.


El pròxim divendres dia 18 al matí tindrà lloc la competició d’alevins, disputant-se a les nou i mitja els primers partits entre l’U.D. AT. Carcaixent A que s’enfrontarà al Guadassuar C.F. A, i l’U.D. AT. Carcaixent B amb l’Almusafes B.

El torneig d’alevins té format de lligueta, on es disputaràn partits de 20 minuts i en cas d’empat es llancarà una tanda de penals. Sent campió de cada categoria el 1er classificat del grup i subcampió el 2on classificat. Es donarà trofeu a tots els participants i al millor jugador del torneig.

El dissabe dia 19, durant tot el dia, es disputarà la competició dels benjamins, començant a les nou i mitja amb els partits dels benjamins U.D. AT. Carcaixent A davant de l’U.D Tavernes A, i l’Alberic Promeses A s’enfrontarà a l’U.D. AT. Carcaixent C.

Els partits seran de 20 minuts i en cas d’empat es llancarà una tanda de penals. Els equips s’han dividit en quatre grups, l’A, B, C i D. Els campions de cada grup disputaràn les finals de cadascuna de les categories, benjami de 1er any i benjami de 2on any. Els subcampions de cada grup disputaràn les semifinals de cada categoria.

Les semifinals es celebraran a les 18:45h de la vesprada i les finals es disputaràn a les 19:15h, concloent amb aquestos partits la II edició del Trofeu Memorial Salvador Català.

Al finalitzar el torneig, es realitzarà l’entrega de trofeus a tots els equips participants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here