Notable èxit de parcticipació i públic en la III Passarel.la de la Moda de Sueca

0
176

Més de 200 models han desfilat en esta edició, en la qual han participat 31 comerços del municipi

Les instal·lacions del centre comecial Sueca Parc van aconseguir un ple absolut, dissabte passat, amb la celebració de la tercera edició de la Passarel·la de Moda Sueca 2014, un esdeveniment organitzat amb l’objectiu de promocionar les compres en els establiments del municipi. Més de 2.500 persones van assistir a contemplar les propostes dels 31 comerços participants i el saber fer dels més de 200 models que van desfilar per la passarel·la, de totes les talles i edats, de Sueca i també d’altres poblacions, que van aconseguir arrancar l’aplaudiment dels presents.

El conegut periodista Eugeni Alemany va tornar a encarregar-se de la presentació de l’acte, que es va iniciar amb les intervencions de la responsable de l’organització, la regidora de Comerç i Turisme, Manoli Egea; el president d’Arrima’t Associació de Comerç i Serveis de Sueca, Tony Landete, entitat col·laboradora; i l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo. Els tres van lloar l’esforç i el treball de tots els participants perquè la III Passarel·la de Moda Sueca tornara a ser un èxit. “Estic molt contenta per l’èxit obtingut, tant per part dels comerços participants, com dels assistents i empreses col·laboradores. Continuaré treballant sempre pel comerç de Sueca; per això, mentres els comerciants vullguen, continuarem celebrant més edicions d’esta Passarel·la, un gran aparador de tot el que Sueca pot oferir”, ha assenyalat la regidora de Comerç, Manoli Egea.

Després del lliurament dels premis del concurs convocat per a triar la imatge d’esta edició, va començar la desfilada en la qual també es van incloure algunes coreografies de ball. Al finalitzar, la regidora Egea va fer entrega dels premis al millor model masculí, al millor model femení i al millor model infantil sobre la passarel·la. En esta ocasió, els reconeixements van ser per a Espirito Santo Alfonso, Claudia Diana Mahaleon i Andrea Vernia, respectivament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here